Yemek Tarifleri > damat titreten

    Gereçler:
    1/2 paket katı yağ
    2 ç.kaşığı un
    1 litre süt
    1 paket muzlu jole
    3 adet muz 1 bardak irmik
    bir paket vanilya
    3 kaşık nişasta
    1 su bardağı toz şeker
    Yapılışı:
    yağ unla beraber tencerede kavrulur, un pembeleşince 1 litre soğuk süt karıştırılarak ilave edilir, su hafif ısınınca şeker ve irmik ilave edilir,ve karıştırılır. karışımın kaynamasına yakın nişasta vevanilya ilave edilir. karışım kaynatıldıktan sonra bir tepsiye alınır. tatlımızın soğumasını beklerken jölemizi hazırlıyoruz ve muzları ince bir şekilde tepsinin yüzeyin kaplayacak şekilde yerleştiriyoruz. jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayım muzların üzerine döküyoruz. yaklaşık 3 saat buzdolabında bekletiyoruz
    Servis Önerileri:
    soğuk servis yapılmalı
    ellerine saglik arkadasim
    kardes düğünde yaklastı hani beni titretmesin sakın hehehe ellerine sağlık

    ellerinize saglik tsk ler
    Ellerine , emegine saglik arkadasim sagolasin
    ellerine saglik cok tsk ederim
    Tarif icin
    Ellerine saglik!
    saolasın dostum teşk ama bu yemeğin adı bi garip ya pesübanallah...
    Ellerine sağlık mardinli kardeşim
    Ellerine ve emeklerine saglik
    Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
    Emeqin ve eLine saqLık saoL !
    ilginç bir ismi var.eline sağlık
    neden damat titretiyorki
    ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
    Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
    Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
    Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.
    teşekkürler eline sağlık
    tarif için teşekkürler ellerine saglık
    adıda çok ilginç
    Ellerine Saglik
    tarifleriniz için teşekkürler
    ellerine emegine saglik
    eline sağlık .. 3 saat bekleyemem ben yaw
    dı çok ilginç geldi, ama tarif güzeldi ellerine sağlık
    ismi çok komik
    sunum için teşekkürler...