Yemek Tarifleri > Körili Hindi

    Malzemeler:
    -500 gr. Kuşbaşı Hindi Eti
    -4 adet Sivribiber
    -1 adet Domates
    -200 gr. Mantar
    -2 çorba kaşığı kıyılmış Maydanoz
    -3 diş Sarmısak
    -1 çorba kaşığı Tereyağı
    -1 tatlı kaşığı Köri
    -Kırmızıbiber, Tuz, Karabiber

    Yapılışı:
    Hindi etleri tereyağında kavurun. Tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. Hindi etlerini 10 dk. kadar kavurduktan sonra küçük küçük doğramış olduğunuz sivribiberleri,rendelenmiş sarımsakları ve mantarları ekleyip kavurmaya devam edin. Küp küp doğranmış domatesleri, kıyılmış maydanozları ve köriyi ekleyip karıştırın. Servis tabağını kıyılmış maydanozlarla süsleyip kavrulmuş hindilerle birlikte servis yapın.
    Afiyet olsun.
    TEŞEKKÜRLER
    tesekkürler becerebilirmiyim acaba
    Ellerin dert görmesin teşekkürler
    Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
    Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
    Paylasim icin cok tessekur ederim
    ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
    [MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
    Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
    Ellerine emeğine sağlık.