Körili Hindi

Son güncelleme: 19.03.2006 10:15
  • Malzemeler:
    -500 gr. Kuşbaşı Hindi Eti
    -4 adet Sivribiber
    -1 adet Domates
    -200 gr. Mantar
    -2 çorba kaşığı kıyılmış Maydanoz
    -3 diş Sarmısak
    -1 çorba kaşığı Tereyağı
    -1 tatlı kaşığı Köri
    -Kırmızıbiber, Tuz, Karabiber

    Yapılışı:
    Hindi etleri tereyağında kavurun. Tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. Hindi etlerini 10 dk. kadar kavurduktan sonra küçük küçük doğramış olduğunuz sivribiberleri,rendelenmiş sarımsakları ve mantarları ekleyip kavurmaya devam edin. Küp küp doğranmış domatesleri, kıyılmış maydanozları ve köriyi ekleyip karıştırın. Servis tabağını kıyılmış maydanozlarla süsleyip kavrulmuş hindilerle birlikte servis yapın.
    Afiyet olsun.
#23.02.2005 21:40 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER
#23.02.2005 21:46 0 0 0
  • tesekkürler becerebilirmiyim acaba
#03.03.2005 01:28 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 10:54 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 12:52 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:19 0 0 0
  • Paylasim icin cok tessekur ederim
#12.10.2005 02:54 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:44 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:38 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:51 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 10:15 0 0 0