Yemek Tarifleri > bezelyeli uskumru

    Malzemeler:
    - 6 adet uskumru,
    - 200 gr mantar,
    - 1 su bardağı konserve bezelye,
    - 2 yemek kaşığı un,
    - 4 yemek kaşığı tereyağı,
    - ½ demet maydanoz,
    - ½ demet dereotu,
    - 1 bardak su,
    - 2 adet defne yaprağı,
    - Tuz.

    Yapılışı:
    Balıkları temizleyip yıkadıktan sonra limonla ovun. Mantarları kıyıp yağda birkaç dakika soteleyin. Üzerine 1 limon suyu ve 1 bardak su ekleyin. Bezelyeyi ekleyip 10 dakika pişirin. Unu az suyla ezip içine kıyılmış dereotu ve maydanoz ekleyin. Balıkları tepsiye dizip üzerine bezelyeli sosu, sonra unlu karışımı dökün. Üzerine limon dilimleri ve defne yaprakları koyarak ister ocakta ister fırında pişirin.
    ellerine saglik arkadasim
    sağol
    tskler
    ellerine saglik
    Bu tarifi not ediyorum. Deneyecegiz. B12 vitamini ençok uskumru balıgında var bende de B12 vitamin eksikligi oldugu için bu yemegi deneyecegiz. Teşekkürler
    saol
    Ellerine Saglik
    Ellrine sağlık kardeşim
    Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
    Ellerine saglik arkadasim
    paylaşımlarınız için teşekkürler ellerine sağlık
    ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
    Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
    teşekkürler,ellerinize sağlık.
    Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
    teşekkürler