Yemek Tarifleri > fıstıklı dondurma

    Malzemeler

    1 Litre süt
    250 gr tozşeker
    5 gr salep
    100 gr dövülmüş antep fıstığı
    Yapılışı

    * Tencereye sütü, şekeri ve salebi koyarak karıştırın.
    * Tencereyi ateşe koyun, devamlı karıştırarak 5-10 dakika pişirin.
    * Sütü ateşten alınca içine dövülmüş fıstıkları atıp karıştırarak soğutun.
    * Buz kalıplarına koyarak buzdolabında dondurun.
    * İstediğiniz donma derecesine gelince dondurma kaplarına koyup servis yapın.
    emegine saglik arkadasim
    cok sagolun var olun
    sey abim birtane sorum var
    salep ne?
    Ellerine sağlık teşekkürler
    Ellerine ve emeklerine saglik arkadasim
    Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
    Emeqin ve eLine saqLık saoL !
    TeSSeKüRLeR eLLeRiNe SaGLiK aRKaDaSiM
    ellerine sağlık
    ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
    Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
    Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
    Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.
    teşekkürler
    tarif için teşekkürler ellerine saglık
    Ellerine Saglik
    tarifleriniz için teşekkürler