Linet'ten Yeni Albüm Paylaşmak İstiyorum

Son güncelleme: 18.01.2009 23:14
  • Son albümünü 10 yıl önce çıkartan Linet, 11 şarkının yer aldığı yeni albümü "Paylaşmak İstiyorum" ile müzik dünyasına hızlı dönüş yapıyor. Linet; Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, Sezen Aksu gibi usta isimlerin şarkılarını yorumladı.

    noimage

    Linet 10 yıllık suskunluğunu "Paylaşmak İstiyorum" adını verdiği yeni albümü ile bozmaya hazırlanıyor. Stüdyo çalışmasının en son günü basın mensupları ve radyocular ile buluşan Linet, 10 yıllık suskunluğunda neler yaptığını ve yeni albümünde söylediği bomba gibi şarkılarını anlattı.

    Linet'in, bu ayın en son haftası çıkartmayı planladığı albümünde Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, Sezen Aksu, Sıla, Hakan Altun, Emirkan, Metin Güneş, Bülent Özdemir ve Hakkı Yalçın'ın şarkıları yer alıyor. 11 şarkının yer aldığı "Paylaşmak İstiyorum" albümü için iddialı konuşan Linet, "Şarkılarımı ve sesimi insanlar özledi bunu biliyor ve hissediyorum. Onlara layık güzel bir albüm yaptım" dedi.

    Orhan Gencebay'ın "Çilekeş" ve Ferdi Tayfur'un "Derbeder" gibi klasikleşmiş şarkılarını söyleyen Linet, "Ustalarımın bu iki eski ve unutulmaz şarkısını seslendirmek benim için büyük onur ve gurur. Onlara layık olmaya çalışacağım. İki ünlü ismin sevenleri de beğenerek ve severek dinleyeceklerini düşünüyorum" diyerek hislerini dile getiriyor. Sezen Aksu'nun kendisi için yaptığı "Aslan Gibi" isimli şarkısını da severek söylediğini belirten Linet,"Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Sezen Aksu'nun bu güzel şarkısını okumak bana kısmet olduğu için çok mutluyum" dedi.

    Mehmet Güngör'ün supervizörlüğünü, Emirkan'ın müzik direktörlüğünü, Erhan Bayrak, Mustafa Ceceli, Bülent Özdemir, Aydın Kara, Hakan Sarıca, Ercüment Ekin ve Ozan Özkök'ün düzenlemelerini yaptığı "Paylaşmak İstiyorum" albümü için fotoğraf çalışması da yapan Linet, bu albümü ile kulağa olduğu kadar göze de hitap edeceğini kanıtlıyor adeta. Güzel bir dönüş yaptığını ve kendini iyi hissettiğini söyleyen Linet, "Güzel duygular ve hisler içindeyim. Bunu da müzikseverler ile paylaşmak beni çok mutlu ediyor. Biliyorum ki insanlar severek ve beğenerek dinleyecek. Buna emin olduğum için içim çok rahat ve huzurluyum" diyerek duygularını dile getiriyor.
#18.01.2009 23:05 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Süper bir ses
#18.01.2009 23:14 0 0 0