Supangleli Bisküvili Pratik Tatlı

Son güncelleme: 20.02.2009 15:34
  • Bisküvili Pratik Tatlı tarifi - Supangleli Bisküvili tatlı nasıl yapılır - bisküvili tatlı tarifi

    noimage

    Malzemeler:

    1 poşet Dr Oetker supangle
    3,5 su bardağı süt
    30 adet ufalanmış kakaolu petibör bisküvi
    50 gr. damla çikolata
    1 çay bardağı ceviz
    üzeri için hindistancevizi
    Hazırlanışı:

    ilk önce süt ve supangleyi bir tencereye alarak pişiriyoruz.
    Pişen supangleyi ara ara karıştırarak soğutuyoruz.
    Soğuyan muhallebinin içine ufak kırdığımız petibör bisküvileri,cevizi ve damla çikolatayı ileve ederek karıştırıyoruz.
    Karışımı uygun bir borcama (ben 24 cm yuvarlak borcam kullandım) koyarak üzerini düzleştiriyoruz.
    En üste hindistancevizi serperek 3-4 saat buzdolabında bekletiyoruz.
#19.02.2009 20:58 0 0 0
  • Eline saglık nefis görünüyor.
#20.02.2009 15:34 0 0 0