Sam tatlisi

Son güncelleme: 28.02.2006 20:19
  • MALZEME;
    ½ bardak un
    ½ bardak irmik
    ½ bardak seker
    ½ bardak sivi yag
    ½ bardak yogurt
    3 adet yumurta
    1 adet vanilya
    1 adet kabartma tozu
    Kivam için;2 bardak seker
    2 bardak su-Yar1m limonsuyu

    Hazirlanisi
    Bir çukur kap içinde malzemelerin hepsi konur ve iyice karistirilir.
    Bu karisim yaglanmis tepsiye bosaltilarak önceden iyice isitilmis firina sürülür.
    Kizarincaya kadar pisirilir.Üzerine önceden hazirlanmis kivam dökülür.
    Kivamin Hazirlanmasi;2 bardak su,2 bardak seker ve limonun suyu kivam haline gelinceye kadar kaynatilir.
#20.03.2004 17:15 0 0 0
  • usta tatliya hec dayanamam
#29.03.2004 19:13 0 0 0
  • bir yapiym bugun kolaymis yapilisi sagol usta... :oki:
#01.04.2004 12:18 0 0 0
  • :razi: :razi: :razi: :razi:


    @sefamelih usta
#03.04.2004 23:00 0 0 0
  • Eline saglik usta
#04.10.2004 21:37 0 0 0
  • oy oy oy karnimin aciktigini hissettim tarif cok güzel saolasin
#05.10.2004 22:08 0 0 0
  • sagol....
#09.10.2004 00:27 0 0 0
  • sagol abi paylasim icin supersin
#29.10.2004 17:58 0 0 0
  • ellerine emeğine sağlık usta...
#22.12.2004 22:24 0 0 0
  • ellerin kollarin
    dert bela görmesin
    ellerine saglik
    cok sagol
#23.12.2004 00:27 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER
#23.12.2004 11:39 0 0 0
  • ellerine saglik cok cok tessekür ederim
#23.04.2005 18:14 0 0 0
  • Heheh Usta Zehirlenmeyeq :D Falan Dermişim Ellerine SağLık Tatlıyı Çoq Severim :D
#23.04.2005 20:14 0 0 0
  • Tesekkurler sagolasin
#24.04.2005 12:57 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım
#03.05.2005 14:53 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin arkadaşım
#25.09.2005 12:34 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:20 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:03 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 06:50 0 0 0
Sürüklemek İçin Tıkla