yogurtlu kabak salatasi

Son güncelleme: 06.07.2006 11:35
  • Malzemeler (4 kisilik)

    Yarim cay bardagi aycicek yagi
    4 adet kabak
    dereotu
    tuz
    500gr yogurt

    Yapilisi


    Ilk önce kabaklari rendeliyoruz...Sivi
    yagi koydugumuz tencereye rendeden gecirdigimiz
    kabaklari ilave edip kavuruyoruz...
    Kabak suyunu birakmaya basladiginda
    dereotu ve tuz ilave edip 3-4 dakika daha kavurmaya
    devam ediyoruz....Cok pisirmeden ocaktan kabaklari
    alip sogumaya birakiyoruz..Kavurdugumuz kabaklar
    soguduktan sonra yogurt ilave edip iyice karistiriyoruz..
    arzu edenler pul biberde ilave edebilir...

    deneyen arkadaslara Afiyet olsun......

    Püf noktasi..Kabaklar sogumadan yogurtla karistirmayin
    servis süresine kadar eksime yapar...
#15.09.2005 17:59 0 0 0
  • tesekkürler hemen yarin denemeyi düsünüyorum. bahcelerde kabak bol
#15.09.2005 18:22 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#21.09.2005 19:25 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 16:00 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:49 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 15:15 0 0 0
  • ellerine saglik cok tessekur ederim
#12.10.2005 00:30 0 0 0
  • ]ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 13:34 0 0 0
  • Afiyet olsun ellerine saglık teşekkürler
#24.12.2005 00:08 0 0 0
  • emeklerin için teşekkür ederim kardeş
#27.12.2005 21:54 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#27.12.2005 22:34 0 0 0
  • teşekkurler
#04.01.2006 13:43 0 0 0
  • elinize sağlık
#04.01.2006 22:15 0 0 0
  • Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
#11.01.2006 06:53 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#26.02.2006 23:28 0 0 0
  • ellerine salik güzel paylasim icin saol
#27.02.2006 19:21 0 0 0
  • teşekkürler
#03.05.2006 12:56 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 19:41 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#04.07.2006 23:06 0 0 0