ÇIN SALATASı

Son güncelleme: 03.05.2006 13:14


  • MALZEMELER

    1 su bardağı pirinç
    1 su bardağı haşlanmış mısır
    1 su bardağı haşlanmış taze veya konserve bezelye
    10-12 adet kornişon
    4 adet sivri biber
    yarım demet maydonoz
    yarım demet dereotu
    pul biber
    tuz
    limon

    HAZIRLANIŞI

    Tuzlu kaynar suda bekletilmiş pirinç, içinde 5 çorba kaşığı kadar sıvıyağ olan tencerede kavrulur. Üzerine bir bardak su ve tuz eklenerek pişirilir. Altını kapattıktan sonra içine mısır ve bezelye konarak demlenmeye bırakılır. Soğuduktan sonra içerisine ince kıyılmış maydanoz, dere otu, kornişon, sivribiber, pul biber,limon koyulup karıştırılır.
#17.10.2005 00:43 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 23:53 0 0 0
  • Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
#11.01.2006 07:14 0 0 0
  • teşekkürler arkadaşım elinize sağlık
#11.01.2006 09:24 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#26.02.2006 21:05 0 0 0
  • ellerine sağlık, teşekkürler
#03.05.2006 13:14 0 0 0