TAZE KABAK SALATASı

Son güncelleme: 08.05.2006 14:36

  • MALZEMELER

    Kabak
    sarmısak
    yoğurt
    zeytinyağ
    dereotu


    HAZIRLANIŞI

    Küçük taze kabaklar soymadan haşlanır. Haşlanan kabaklar uzunlamasına ikiye bölünür, üzerine bolca sarımsaklı yoğurt dökülür ve üzerine has zeytinyağı gezdirilir. Bir demet dereotu ile süslenir.
#17.10.2005 15:42 0 0 0
  • eline sağlık kardes
#29.10.2005 14:56 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
#06.11.2005 13:56 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#17.11.2005 17:24 0 0 0
  • Ellerine saglık afiyet olsun
#23.12.2005 23:19 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler.
#12.01.2006 09:50 0 0 0
  • paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#26.02.2006 03:33 0 0 0
  • teşekkürler
#08.05.2006 14:36 0 0 0