YUMURTA DOLMASı

Son güncelleme: 17.05.2008 08:53
  • MALZEMELER

    6 adet yumurta
    un
    1 demet maydanoz
    1/4 su bardağı sıvı yağ
    1 su bardağı su
    1 çay kaşığı tuz
    1 çay kaşığı biber


    HAZIRLANIŞI

    Beş yumurtayı katı olarak kaynatıp, kabuklarını soyun ve ikişer parçaya bölüp, içlerinden sarılarını çıkarın. Tuz, karabiber ve maydanozu ile iyice karıştırıp, karışımı tekrar yumurta beyazlannın içine yerleştirin. Kalan bir yumurtayı kırıp iyice çırpın. Su, tuz ve un ilave edip, boza kıvamında bir hamur elde edin. Yumurtaları bu hamura bulayıp kızgın yağda kızartın.
#17.10.2005 16:31 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:28 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 16:55 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:28 0 0 0
  • valla ne güzel anlatmışsın yau. bi denicem diyom ama batrmıyım ortalığı :-)
#17.05.2008 08:53 0 0 0