LAHANALı DANA KUŞBAŞı

Son güncelleme: 19.03.2006 08:18
  • MALZEMELER

    2 çorba kaşığı margarin
    1/2 kg brüksel lahanası
    2 çorba kaşığı sirke
    1 kg dana kuşbaşı
    2 çorba kaşığı un
    2 diş sarmısak
    kırmızı biber
    2 baş soğan
    tuz


    HAZIRLANIŞI

    Etleri çelik bir tencerede kızartıp başka bir kaba alın, aynı tencerede doğradığınız soğan ve sarmısağı kavurun, etleri üzerine ilave edip biraz da sirke koyduktan sonra 90 dakaika kadar pişirin. Lahanaları da ilave edip bir süre tekrar pişirdikten sonra, unu yarım su bardağı suda eritip, katın ve koyulaşıncaya dek pişirin. Yanında makarna ile servis yapın.
#17.10.2005 18:27 0 0 0
  • eline sağlık
#30.10.2005 17:04 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler
#20.11.2005 15:49 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler
#01.12.2005 20:07 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 17:07 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:14 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 08:18 0 0 0