HÖRRE

Son güncelleme: 30.06.2006 22:57
  • MALZEMELER

    2,5 yemek kaşığı tereyağı
    1 tatlı kaşığı salça
    3 yemek kaşığı un
    5 bardak su
    1 çay kaşığı tuz
    1 çay kaşığı karabiber


    HAZIRLANIŞI

    Bir tencerede 2 kaşık tereyağı ile unu, kısık ateşte kavurun. Rengi dönünce yavaş yavaş suyunu da ekleyin, sonra tuz ve karabiberini ilave edin. Sürekli karıştırarak dibi tutmasını engelleyin. Küçük bir tavada yarım kaşık tereyağını eritin ve salçayı da ekleyin.Bu karışımı çorbanın üzerine gezdirdikten sonra, sıcak olarak servis yapın.
#19.10.2005 22:34 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler
#28.10.2005 21:42 0 0 0
  • PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
#30.10.2005 11:14 0 0 0
  • palşım için teşekkürler kardeş
#06.11.2005 17:27 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:08 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:24 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 14:57 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#25.02.2006 00:07 0 0 0
  • teşekkürlerr
#08.06.2006 16:19 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 22:57 0 0 0