ISPANAK ÇORBASı

Son güncelleme: 08.06.2006 10:47
  • MALZEMELER

    1 kg yıkanıp ayıklanmış ıspanak
    2 yemek kaşığı margarin
    2 adet kuru soğan
    1 çay bardağı un
    1/2 kg kilo süt
    2 su bardağı et suyu veya normal su
    tuz
    karabiber

    HAZIRLANIŞI

    Ispanaklar tencereye koyduğumuz ılık su içinde öldürülür, süzülür ve suyu sıkılır. İnce ince kıyılır. Margarin tencereye koyulup, eritilir. İnce kıyılmış soğan eklenip pembeleştirilir. Un eklenip birkaç kez çevrilir. Sonra ıspanaklar koyulup karıştırılır. Yarım kilo süt, tuz, karabiber ve et suyu veya su eklenip 15 dakika kaynatılıp servis yapılır.
#19.10.2005 22:32 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler
#28.10.2005 21:42 0 0 0
  • PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
#30.10.2005 11:14 0 0 0
  • palşım için teşekkürler kardeş
#06.11.2005 17:28 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:08 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:34 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:30 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:25 0 0 0
  • teşekkürlerr
#08.06.2006 10:47 0 0 0