Havuçlu Şehriye Çorbası

Son güncelleme: 24.08.2007 23:48
  • Malzemeler
    1 Adet Havuç
    1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye
    1 Adet Soğan
    1 Çorba Kaşığı Margarin
    1 Çorba Kaşığı Un
    6 Su Bardağı Su
    İnce Kıyılmış Maydanoz
    1 Adet Limon
    Tuz


    Yemeğin Tarifi
    Margarini tavaya alıp eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin. Birkaç dakika karıştırın.
    6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
#09.07.2007 14:21 0 0 0
  • hmmm ellerine saglik abla
#09.07.2007 23:14 0 0 0
  • eLLerine saglik sindy
#19.07.2007 21:25 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#26.07.2007 19:24 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#24.08.2007 23:48 0 0 0