TUZLU KURABIYE

Son güncelleme: 18.03.2006 22:22
  • MALZEMELER

    1 su bardağı sıvı yağ
    1 tatlı kaşığı tuz
    1 paket margarin(eritilmeyecek)
    1 paket kabartma tozu
    1 tatlı kaşığı şeker
    2 yumurta
    1 su bardağının altından iki parmak limon suyu (üstü su ile doldurulacak)
    alabildiği kadar un


    HAZIRLANIŞI

    Sıvı yağı, margarini, limon suyunu, iki yumurtanın beyazını, kabartma tozunu, tuzu, şekeri unla beraber karıştırın kulak memesi yumuşaklığı kıvamında hamur elde edin. Hamura istediğiniz şekli verin (yuvarlak,örgü şekli vb...) İki yumurtanın sarısını da üzerine sürün.İsterseniz üzerine susam ve çörek otu serpebilirsiniz. Fırında 180 dereceye koyun. Kızarınca çıkarın.
#19.10.2005 23:04 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#23.10.2005 03:17 0 0 0
  • Ellerine ,emegine saglik
#25.10.2005 09:45 0 0 0
  • sağol kardesim
#30.10.2005 19:33 0 0 0
  • elinize sağlık teşekkürler
#22.11.2005 23:56 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 14:41 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:56 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 22:22 0 0 0