YALANCı TAVUK GÖĞSÜ

Son güncelleme: 21.02.2006 22:26
  • MALZEMELER

    1/2 paket katıyağ
    1 su bardağı un
    1,5 su bardağı şeker
    1 kg süt
    1 paket vanilya

    HAZIRLANIŞI

    Un yağla pembeleşene kadar kavrulur. Üzerine şeker, un, vanilya ilave ederek koyulaşana kadar karıştırılır. Ocaktan aldıktan sonra 15 dak. mikserle köpük olana kadar karıştırılır. Tepsiye dökülür üzerine arzuya göre tarçın veya hindistan cevizi dökülüp soğumaya bırakılır.
#19.10.2005 23:54 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.10.2005 13:53 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk....
#27.10.2005 19:24 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#28.10.2005 02:21 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
#28.10.2005 21:32 0 0 0
  • tarifleriniz içi mersi
#28.10.2005 22:16 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 01:18 0 0 0
  • ellerine saglık
#24.12.2005 18:52 0 0 0
  • teşekkür ederim.ben bunu yedim.Tadı biraz muhallebiye benziyor
#25.12.2005 15:37 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler.
#10.01.2006 23:30 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler.
#10.01.2006 23:39 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#13.01.2006 16:40 0 0 0
  • Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
#21.02.2006 22:26 0 0 0