Fırında Karnıbahar Böreği.

Son güncelleme: 07.11.2009 22:07
  • .Malzemeler:
    - 1 adet küçük boy karnıbahar,
    - 1 su bardağı yoğurt,
    - 1/2 çay bardağı sıvıyağ,
    - 2 adet yumurta,
    - 1 yemek kaşığı un,
    - Tuz,
    - 1,5 çay bardağı kaşar peyniri

    Yapılışı:Karnıbaharı çiçek çiçek kopararak makarna gibi tuzlu suda haslayın. Kare veya diktörtgen fırın kabına düzgün bir biçimde yerleştirin. Mikserde yoğurdu, unu, yağı, yumurtayı ve tuzu koyarak karıştırıp karnıbaharların üzerine dökün. Üzerine son olarak kaşar rendesini dökün. Fırına verirken üzerine fındık büyüklüğünde 1-2 parça katı yağ koyarak, önceden kızdırılmış fırında 180°C'de 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
#07.11.2009 19:00 0 0 0
  • az önce denedim harika oldu.tavsiye ederim
#07.11.2009 19:01 0 0 0
  • az önce denedim harika oldu.tavsiye ederim

    önce yapta yiyelim sora karar veriyim , harikamı değilmi
    tarif için teşekkürler bitanesi
#07.11.2009 19:57 0 0 0
  • walla aklıma geldi geldiklerinde yapayım d,iye,gelinde yapayım
#07.11.2009 22:05 0 0 0
  • yapıcağını biliyorum fıstığım
    geldiğimizde isteriz tememmi
    nefis olduğundan hiç şüphem yok ,diğer yemeklerin mükemmel oluyo çünki
#07.11.2009 22:07 0 0 0