Ispanaklı Omlet

Son güncelleme: 02.05.2010 18:50
  • MALZEMELER
    1 su bardağı yıkanmış ve ince doğranmış ıspanak
    1 adet küçük domates
    3 adet yumurta
    40 gr taze kaşar peyniri
    1 çorba kaşığı sıvı yağ
    1 tatlı kaşığı tereyağı
    tuz
    karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Önce ıspanakları teflon bir tavada kavurun. Üzerine domatesleri de ekledikten sonra tuz ve karabiberi de ekleyip biraz daha kavurmaya devam edin. Çukur bir kaseye kaşar peynirini rendeleyip yumurtaları kırın ve bir tutam tuz ilave ederek iyice karıştırın. Teflon tavada tereyağını eritin ve sıvıyağı ekleyin. Ardından yumurtalı karışımı tavaya alın. Yumurtalar pişmek üzereyken ıspanağı ekleyin ve üzerini kapatarak pişirin. Sıcak servis yapılmalıdır.
#31.10.2005 23:23 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 18:59 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:48 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:47 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
#19.03.2006 10:37 0 0 0
  • Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...
#02.05.2010 18:50 0 0 0