PORTAKALLI KEREVİZ

Son güncelleme: 19.03.2006 22:08
  • 1 büyük boy Kereviz
    2 adet Havuç
    2 adet Soğan
    1 çay bardağı Zeytinyağ
    1 su bardağı Portakal Suyu
    2 kesme şeker
    Dereotu
    Tuz


    Malzemeler ; 6 kişi için Tencereye ince doğranmış soğanı ve zeytinyağını koyun. Üzerine halka halka kesilmiş havuçları ve kuşbaşı doğranmış kerevizi ekleyin. Bir bardak portakal suyunu, tuz ve şekeri ilave edin.

    Kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.

    Soğuduktan sonra ince kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis yapın.
#01.11.2005 00:27 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 18:46 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 00:10 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:42 0 0 0
  • Emeğinize,ellerinize sağlık.
#19.03.2006 22:08 0 0 0