Yemek Tarifleri > kestaneli pilav

    KESTANELİ PİLAV





    Malzemeler ; 6 kişi için
    Kestaneyi dağılmayacak şekilde haşlayın. Dış ve iç kabuklarını soyun
    Fındık büyülüğünde bölün.

    İki bardak pirinç, dört bardak tavuk ya da etsuyu ve iki kaşık tereyağ ile
    pilav pişirin. Piştikten sonra,kestaneleri ekleyip,birlikte demlendirin.
    Bir iki defa karıştırıp, servis yapın.

    2 su bardağı Pirinç

    250 gr Kestane

    4 su bardağı Tavuk yada Et Suyu

    2 yemek kaşığı Tereyağ

    Tuz

    BU yemek Yılbaşı Sofrası için tavsiye olunur.

    Afiyet olsun......
    tarifiniz için teşekkürler
    ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
    Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
    Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
    Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize,yüreğinize sağlık.