işkembe dolması

Son güncelleme: 03.07.2006 12:42
  • Gereçler:
    3 adet kuzu işkembesi
    2 su bardağı pirinç
    1 kuru soğan 250 gr kuzu ciğeri
    karabiber
    kızartmak için yağ
    Yapılışı:
    soğan kavrulur ciğerler küp küp doğranır ilave edilir yıkanmış pirinçler de ilave edilip dolma içi hafif kavrulur, işkembeler kare şeklinde avuçiçi kadar kesilir içine malzemeden konulup iğne iplikle kapatılarak dikilir düdüklü tencerede yarım saat pişirilip süzgüye alınır çiçek yağında nar gibi kızartılarak servis yapılır
#23.11.2005 19:29 0 0 0
  • Tsk.
#23.11.2005 23:14 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#24.11.2005 14:18 0 0 0
  • Ellerine saglik
#27.11.2005 14:05 0 0 0
  • Ellerine sağlık kardeşim teşekkürler
#11.12.2005 18:31 0 0 0
  • Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun :cubuk:
#25.12.2005 13:03 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:16 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 06:48 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:20 0 0 0
  • ellerine sağlık, teşekkürler. noimage
#07.03.2006 14:00 0 0 0
  • işkembeyi hiç sevmem o yüzden bunuda seveceğimi tahmin etmiyorum
#22.03.2006 16:37 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#17.05.2006 00:43 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#22.05.2006 15:03 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 12:42 0 0 0