Keskin sos

Son güncelleme: 11.12.2011 03:01
  • sos tarifi - keskin sos nasıl yapılırMALZEMELER :

    1 bas büyük soğan (kırmızı olursa daha iyi olur)
    6 adet acı biber turşusu (başka turşularda olabilir o zaman içine acı kırmızı biber eklemek gerekir)
    1 su bardağı yoğurt
    bir çay fincanı zeytinyağ
    tuz karabiber maydanoz


    HAZIRLANIŞI

    Soğanı ve turşuları mutfak robotunda kıyın. Kıyılmış olan malzemenin içine yoğurt zeytinyağı, tuz ve biberi ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra maydanozu da ekleyerek bir defa daha karıştırın. Her tür yemekle ve tek basına meze olarak tüketilebilir ya da sandviç ekmeklerinin üzerine sürülerek ikram edilebilir.
#30.11.2005 14:03 0 0 0
  • ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
#07.12.2005 11:45 0 0 0
  • AFİYET OLSUN TEŞEKKÜRLER
#22.12.2005 23:19 0 0 0
  • bol acılı bir sos.Bayılırım
    Çok teşekürler
#25.12.2005 15:15 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#29.12.2005 21:18 0 0 0
  • teşekkürler eline sağlık
#01.01.2006 16:53 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#09.01.2006 00:34 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol
#24.02.2006 01:58 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#01.03.2006 12:32 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 22:00 0 0 0
  • eline sağlık
#03.07.2006 10:00 0 0 0
  • ellere saglik...
#20.09.2006 15:05 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:14 0 0 0
  • Eline sağlık
#11.12.2011 03:01 0 0 0