Yemek Tarifleri > Kolber tereyağı

    MALZEMELER

    20 dilim tereyağı için
    250 gr tereyağı
    2 çay kaşığı tuz
    bir tutam karabiber
    ¼ limon suyu
    2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz



    HAZIRLANIŞI

    Bütün malzemeyi bir kapta ağaç spatula ile 3-4 dakika karıştırıp birbirlerine yediriniz. 20x30 cm ebadında yağlı kağıdın bir ucuna yağı sopa gibi 50 bin lira kalınlığında yuvarlak uzatıp sarın. Buzdolabına koyun. İhtiyacınız olduğunda 4-5 mm kalınlığında kesip kullanın. Bu yağ ızgara balıklarla çok iyi gider.
    ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
    TEŞEKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK
    emeklerine sağlık
    Ellerine,yüreğine sağlık.
    paylaşım için teşekkürler
    elinize sağlık
    ilginç bir tarif tşk ler
    eline ,emeğine sağlık ,teşekkürler.
    Paylaşımın için sağol
    paylasim icin tessekürler
    saolasın
    paylaşım için çok thanks....
    sağol