Kırıkağaç Köftesi

Son güncelleme: 21.03.2006 00:30
  • MALZEMELER
    1/2 kg az yağlı dana (veya koyun) kıyması
    1 adet soğan, rendelenmiş
    2 çorba kaşığı yoğurt
    1 adet bayat ekmek içi
    1 demet maydanoz
    biber
    tuz

    HAZIRLANIŞI
    Tüm malzemeyi karıştırarak iyice yoğrun. Daha sonra küçük köfteler yapıp, kızgın yağda kızartın. Bu şekilde servis yapabileceğiniz gibi, arzu ederseniz, köfteleri kaynar et suyuna batırıp çıkarttıktan sonra üzerine yoğurt döküp servis yapabilirsiniz.
#24.12.2005 18:38 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#24.12.2005 19:01 0 0 0
  • Paylaştığınız için teşekkürler.Ellerinize sağlık :
#29.12.2005 02:11 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#03.01.2006 08:20 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:13 0 0 0
  • Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
#21.03.2006 00:30 0 0 0