Tavuk Kebabı

Son güncelleme: 04.07.2006 23:23
  • Malzemeler:
    2 Adet Büyük Tavuk Göğsü
    1 Kase Sarmısaklı Yoğurt
    1 Yemek Kaşığı Tereyağı
    1/2 Yemek Kaşığı Salça
    Nane,kekik,kırmızı biber

    Hazırlanışı:
    Tavuklar kuşbaşı döğranır.Teflon tavada iyice suyunu çekene kadar kavrulur.Kırmızı biber,kekik,tuz dökülerekbiraz daha kavrulur.Servis tabağına tavukları alıp üzerine sarmısaklı yoğurt dökülür.Bir tavada eritilen tereyağına salça edilerek pişirilir.Pişirilen sos yoğurdun üzerine dökülür.Nane serpilerek servis yapılır.

    AFİYET OLSUN.
#27.12.2005 23:09 0 0 0
  • Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 00:34 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 07:49 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#26.02.2006 10:04 0 0 0
  • paylasim icin saol..
#27.02.2006 19:06 0 0 0
  • basit bir tarifmiş denemek lazım sağolasın
#27.02.2006 19:15 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 22:00 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 15:47 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#04.07.2006 23:23 0 0 0