Mazlemeler;
2 paket küçük beze
2 poşet kremşanti
bir pakaet eti burçak büsküi
1,5 su bardağı süt
damla çikolata
Krokan:
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı fındık,fıstık,susam v.s. ne isterseniz
bir tatlı kaşığı tereyağÜzeri için:
çikolata sosu veya dr oetkerin glazürü
Yapılışı:
öncelikle toz şekerini erittikten sonra bir kaşık yağıda ekleyin.kırdığınız kuruyemileride ekleyerek yağlı kağıt üzerine dökün.5-10 dk sonra donuca bunu küçük parçalara ayırın.yuvarlak bir kabın içine streç naylon serin.bezelerin sivri kısıımları alta gelecek şekilde dizin.krem şantiyi sütle çırpın.içine bisküileri ufalayın.damla çikolatayı ve krokan parçalarınıda ekleyip karıştırın.Bezelerin üzerine dökün.En az bir gece buzlukta beklesin.Çıkartınca üzerine çikolata sosu dökün .
Not:Yukarıda gördüğünüz yarım ölçüden yapılmıştır ve 8 dilim çıkmıştır.
hazırlayıp derin dondurucunuzda dilediğiniz kadar bekletebilirsiniz.
ikram etmeden 40 dk.kadar önce derin dondurucudan çıkarabilirsiniz
Tavsiye ederim , ablam yaptı bu pastayı denenmiş yani
çokta nefis