PİZZA

Son güncelleme: 01.03.2006 20:56
  • Gereçler:
    1 çay bardağı sıvıyağ-1 su bardağı yoğurt-1 yemek kaşığı toz maya-1 su bardağı ılık su ya da süt 1 su barağı rendelenmiş kaşar yarım halka sucuk 4 adet sosis 1 rendelenkiş domates 1tatlı kaşığı salça
    Yapılışı:
    Sıvı yağ,su,yoğurt,maya,ılık süt ve alabildiğince un katılarak yumuşak bir hamur elde edilir. Üzeri ıslak bezle örtülüp 15 dk dinlendirilir Yağlanmış tepsiye ince br şekilde hamur yayılır. Üzerine salcalı domates rendesi sürülür.Sucuk ve salamlar dağıtılır.Kaşar peyniri serpilip 175 derecede pişirilir.
    Servis Önerileri:
    isteğe göre malzemeler zenginleştirilir. Zeytin,bezelye de konulabilir.
#26.01.2006 02:39 0 0 0
  • onurcum sen bu tarifleri veriyorsun anladık ama bukadar şeyi yersen yakında patlarsın booooom
#26.01.2006 08:46 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#27.01.2006 16:58 0 0 0
  • paylaşımlarınız için teşekkürler ellerinize sağlık
#29.01.2006 01:16 0 0 0
  • ellerine sağlık
#08.02.2006 21:47 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 22:58 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 20:56 0 0 0