* Bir kaşık zeytinyağını tavada ısıtıp soğan ve sarımsağı pembeleştirin. Domates, defneyaprağı, elma sirkesi, şeker ve tuzu ekleyip kısık ateşte pişirin.
* Pazıyı temizleyip bol suyla yıkayın. Süzgece alıp iyice süzün. Yarım kaşık zeytinyağını tavada ısıtıp pazıları 1 dakika soteleyin. Pazıları tavadan alıp kalan zeytinyağını ekleyin. Balık filetoları ilave edip iki taraflı kızartın. Üzerlerine tuz ve karabiber serpiştirin.
* Pazıyı servis tabaklarına paylaştırın. Üzerine balıkları alıp domates sosu gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.
PÜF NOKTASI
Balık fileto hazırlarken balığın orta kısmını tercih edin. Çünkü orta kısmı hafif yağlı olduğundan daha lezzetli olur.