Bulgurlu Kazayağı

Son güncelleme: 03.05.2010 10:19
  • Bulgurlu Kazayağı - Bulgurlu Kazayağı Tarifi

    Malzemeler :
    1 Kg. Kaz Ayağı
    1 Soğan
    4 Diş Sarımsak
    5 Çorba K. Bulgur
    1 Kase Domates Sos
    Zeytinyağı
    Tuz
    Su

    Üzeri İçin:
    Yoğurt

    Hazırlanışı
    Kazayaklarını doğrayıp tencereye atın. Sırasıyla doğranmış soğanı ve sarımsağı, bulguru, domates sosunu ve tuzunu ilave edin.

    Son olarak zeytinyağını ve suyu döküp kapağını kapatın ve pişmeye bırakın. Piştikten sonra çırpılmış yoğurdu üzerine dökün.
#29.04.2010 14:07 0 0 0
  • Elinize sağlık..
#03.05.2010 10:19 0 0 0