Sebzeli Çin Çorbası

Son güncelleme: 19.07.2006 21:09
  • MALZEMESİ
    1 adet tavuk göğüs eti
    2 adet havuç
    1 adet kabak
    1 adet pırasa
    1 su bardağı ???
    1 yemek kaşığı sıvıyağı
    1 yemek kaşığı zencefil
    1 çay kaşığı buğday nişastası
    Karabiber
    Tuz

    TARİF
    Sebzeleri yıkayın. Kabak, pırasa ve havucu kibrit çöpü kalınlığında doğrayın. Tavaya sıvıyağı ve doğradığınız sebzeleri koyup, 5 dakika soteleyin. Üstüne tuz serper gibi nişastayı serpin, 6 bardak su ve zar şeklinde doğranmış tavuk etlerini koyup, çorbayı 20 dakika kaynatın. ??? ve zencefili koyup karıştırın, 10 dakika kaynatın. Çorbanın suyu azalırsa su ilave edebilirsiniz. Sıcak servis yapın.
#22.02.2006 01:07 0 0 0
  • deyişik bir çorba tarifi deneyecegim teşekkürler
#23.02.2006 17:51 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
#24.02.2006 15:07 0 0 0
  • ellerine sağlık, teşekkürler
#07.07.2006 16:48 0 0 0
  • Ellerıne Saglık
#19.07.2006 21:09 0 0 0