Krem Peynirli Şeftali

Son güncelleme: 28.02.2006 21:44
  • Malzemeler:
    4 taze şeftali veya 8 yarım konserve şeftali
    75 gr krem peynir
    3-4 yemek kaşığı yoğurt
    2 damla badem esansı
    2 çay kaşığı pudra şekeri
    1 yemek kaşığı kıyılmış badem




    Pişirme Süresi: 45 dakika
    4 Kişilik



    Hazırlanışı:
    1 Porsiyon: 145 Kalori.
    Taze şeftalilerin kabuklarım soyun, sonra dikkatlice şeftalileri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Peyniri yeterince yoğurtla karıştırarak koyu, yumuşak bir karışım elde edin. Badem esansı ve şekeri ekleyerek tatlandırın. Karışımı şeftalilerin ortasındaki boşluğa koyup, şeftalileri buzdolabına kaldırın. Bademleri orta ısıda fırında veya ızgarada kızartın.


    noimage
#29.07.2004 20:43 0 0 0
  • sagol paylasim icin supersin
#29.10.2004 18:11 0 0 0
  • BEN BUNU TUTTUM İŞTE TEŞEKKÜRLER
#01.11.2004 11:43 0 0 0
  • ellerine emeğine sağlık arkadaşım...
#19.12.2004 20:39 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER
#20.12.2004 15:25 0 0 0
  • tsk ler ederim ellerinize saglik
#14.05.2005 15:08 0 0 0
  • Ellerine saglik..
    Tarif icin sagol!..
#20.05.2005 15:59 0 0 0
  • saolsın tarif için ellerine sağlık tşk
#21.05.2005 16:53 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin sağolasın
#21.09.2005 09:46 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:33 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#26.09.2005 23:41 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 06:16 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 13:01 0 0 0
  • eline sağlık usta
#18.10.2005 08:59 0 0 0
  • eline emeğine sağlık
#07.12.2005 20:05 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler
#15.12.2005 16:31 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:07 0 0 0
  • teşekkür ederim
#25.12.2005 16:46 0 0 0
  • Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
#09.01.2006 23:42 0 0 0