Çin Böregi

Son güncelleme: 20.10.2006 22:04
  • malzeme
    kıyma -- 250 gr.
    soğan 1 adet --
    margarin 1 çorba kaşığı --
    maydanoz Yarım demet --
    ince bulgur 1 su bardağı --
    rendelenmiş havuç 1 su bardağı --
    ince kıyılmış ceviz 1 su bardağı --
    yufka 3 adet --
    yumurta 2 adet --
    galete unu 1 su bardağı --
    Karabiber -- --
    Tuz -- --
    yapılışı
    Margarini tencereye koyun ve ince doğranmış soğanları kavurun. Kıymayı, maydanoz, tuz ve karabiberi ilave edin ve kavurmaya devam edin. Bir tencerede bulgura 2 bardak sıcak su ilave edin ve kapağını kapatıp suyunu çekene kadar pişirin. Sonra bulguru, havucu ve cevizi kıymaya ilave edin. Yufkaların herbirini 8 tane üçgen olacak biçimde kesin. İçine kıymalı harcı koyup sigara böreği gibi sarın. Önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızgın sıvı yağda kızartın.
#05.05.2006 17:36 0 0 0
  • çok değişik bir şey denemek isterim teşekkürler
#10.05.2006 14:04 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#01.07.2006 23:50 0 0 0
  • Tariflerin için tesekkürler
    Paylasimin için ELLERINE SAGOLSUN SONSUZ

    görüntü HARIKA OLACA K
    yeniden
    Su-peris üsta
#16.07.2006 19:45 0 0 0
  • tariflerin için teşkkürler ellerinize sağlık su perısı
#19.09.2006 09:52 0 0 0
  • emeğine sağlık teşekkürler.
#19.09.2006 20:55 0 0 0
  • Ellerine sağlık, teşekkürler.
#21.09.2006 09:23 0 0 0
  • eline emeine saglik...
#20.10.2006 22:04 0 0 0