Bakkal Yeni Albüm Koyver Gitsin 2010

Son güncelleme: 16.12.2010 13:37
  • Bakkal Albümü - Bakkal Koyver Gitsin - Bakkal Koyver Gitsin Yeni Albüm - Koyver Gitsin Track List - Bakkal Koyver Gitsin Albüm Tanıtım

    BU ŞARKILARA "BAKKAL" MÜZİĞİ DERLER! O ZAMAN "KOYVER GİTSİN"'

    noimage

    Ünlü şovmen ve televizyoncu Hakan Doğanay ile ünlü aranjör ve müzisyen Tevfik Kulak, "Koyver gitsin" adlı ilk albümlerinde bir araya gelip "Bakkal" müziği yaptılar ve kapıyı 7'den 70'e herkese açtılar.

    Hardrock çıkışlara ve Balkan ezgilerine rastlanan "Bakkal" müziği trompet ve saksafonla işlenmiş rock. "Koyver gitsin" diyen "Bakkal" bu enerjik ve eğlenceli tarzıyla müzikseverlere şu mesajı veriyor: "Rahat ol, takma kafana, dans et, eğlenmene bak, kasma!" Ayrıca, albümdeki "Taraftar Marşı"nın sözlerini de dinleyicisinden bekliyor!

    Kendine özgü sahne şovları ile Türkiye'nin kalbinde taht kuran, gerek "Hakan'la Geziyorum" gerekse diğer televizyon programlarıyla büyük ilgi gören HAKAN DOĞANAY ile ünlü aranjör ve müzisyen TEVFİK KULAK'ın kurdukları "BAKKAL" isimli grup "Koyver gitsin" adlı ilk albümlerinin kayıt ve çalışmalarını Harem's Sound stüdyolarında tamamladı. Kayıtlarda gruba Can Şengün, Hami Barutçu, Okay Aynur ve Murat Çekem gibi Türkiye'nin en ünlü müzisyenleri eşlik etti.

    Grup, "Bu Gece Barda", "Pınarbaşı Burma Burma" ve "Muhabbet Bağı" gibi herkes tarafından bilinen ve sevilen şarkıları adına "Bakkal" dedikleri kendi müzik tarzları ile yeniden aranje etti. Albümde Tevfik Kulak imzalı "Muhabet Bağı Remix" ve Baran Akın & Burak Keskin imzalı "Bu Gece Barda Remix" de yer alıyor.

    Hakan Doğanay ve Tevfik Kulak yarattıkları müziğe neden "Bakkal" demeyi uygun gördüklerini şöyle açıklıyorlar: "Eğer 'bakkal' piyasa müzik demekse, 'bakkal' eğlendiren, herkesin bildiği şeyler olarak algılanıyorsa toplumumuzda, biz de 'Bakkal' müzik yapıyoruz. Grubumuzun adı da 'Bakkal', müzik şirketimizin adı da 'Bakkal'. Ne rock'çuyuz ne de popçuyuz!"

    Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, sözü müzikseverler tarafınca yazılacak "Taraftar Marşı" ise albümün ilgi çeken bir başka yanı. Marşın sözleri internet üzerinden gerçekleştirilecek bir yarışma belirlenecek.

    "Bakkal"ın, prodüktörlüğünü Tevfik Kulak'ın, yapımcılığını ise İhsan Yabar'ın üstlendiği ilk albümü "Koyver gitsin" yine grubun adını taşıyan Bakkal Music etiketi ve Çınar Müzik tarafından piyasaya sunulacaktır.

    https://www.main-board.com/album-kapaklari/486444-bakkal-koyver-gitsin-2010-a.html

    Sitemizde sadece Albüm Kapağı tanıtımı yapılmaktadır. Sanatçılarımıza destek için albümlerini satın alınız.
#16.12.2010 13:37 0 0 0