Tayyip Erdoğan Gerçekleri

Son güncelleme: 28.12.2013 18:39
  • akpartüye oy vermeyenleri dinsizlikle suçlamadık. bulunduğu ortam gereği çekilen resimleri kanıtmı saydın. ben sesli ve açık açık seslerin belli olduğu görüntüyü ekledim. akpartiye oy vermeyen müslüman değildir. ama chp de müslüman değil. oy verenlerine birşey demiyorum.yakın tanıdıklarımdan namazını aksatmayan insanlar varken chpden vazgeçmedikleriide biliyorum
    hac'da ne işin var, muhammed seni çarpmasın gibi adice bir söz dinsizlik değil nedir?
    bunu söyleyen partinin tepe ismi.
    Chp nin din için attığı bir tek örnek rica etsem senden:)

    birde verdiğim linkteki video hakkında görüşlerini rica edebilir miyiz lütfen? :)
#23.05.2011 20:39 0 0 0
  • Yazılarımızı yazarken o dönemi gözümüzde canlandırıyoruz degil mi

    O konusmaların hangi konuda başladıgını bilemeyiz. Benim için kanıt 3-4 saniyelik bir konusma degil yıllarca yapılmış olan işlerdir. Bildiginiz üzere atatürk sahte din adamlarıyla ve onların sahte kitaplarıyla da yıllarca uğraşmıştır. Bu konusma bunlarla alakalı olabilir Bunlar sadece benim tahminlerim.
    Ufak bi araştırma yaptım Atatürkün söylev ve demeçleri olarak geçen o konusmanın devamını buldum. Lafım o videoyu hazırlayana eğer o konusmayı koyuyosan tek bi kısmı degil tamamını koyacaksın.
    İşte o konusmanın devami.

    "Aziz arkadaşlar, bizi yanlış yolda yönetenler ,fesatcılar bilirsiniz ki birçok kez din perdesine bürünmüşlerdir. saf ve temiz halkımızı hep şeriat sözleriyle aldatagelmişlerdir.Tarihimizi okuyunuz dinleyiniz. Görürsünüz ki ,ulusu esir eden,yok eden,çökerten fenalıklar hep din kisvesi altında küfür ve mel'anetten gelmiştir. Onlar her türlü hareketi din ile karıştırdılar.Halbuki şükürler olsun ki,hepimiz müslümanız. Hepimiz dindarız.Artık bizim,dinin gereklerini öğrenmek için sundan bundan derse ve akıl hocalığına ihtiyacımız yoktur."

    O videoda sesi duyulan ahmet hocanın Atatürk hakkındaki düşüncelerini buyrun dinleyin
    VİDEO

#23.05.2011 21:06 0 0 0
  • ben , eklediğim video hakkındaki görüşlerini merak etmiştim. soruya soruyla karşılık vermek gibi :) varsa bir yorum rica ediyorum.Lütfen,,,,3-4 saniyede olsa , din öğretilen tekkelerin kapatılması , başörtüsün yasaklanması , halifeliğin kaldırılması , ve gökten indirildiği sanılan kitap demesi yeterlidir ...

    gökten indirildiği sanılan kitap nedir kardeş? Yoksa benmi yanlış anladım.
    o konuşmanın devamı değilde bu cümlenin ardından senin söylediklerini söylemes ne kadar mantıklı? her şeyin en güzelini, en doğrusunu ALLAH bilir. Biz kimseyi yargılamıyoruz. Sevabıyla ,günahıyla herkesin başbaşa olduğu yerde. Şimdi izninle bir soru sorayım?

    Laiklik nedir? Nereden gelmiştir? Laikliği aldığımı ülkede millet ve devlet dine nasıl bakıyor.Cumhurbaşkanları kiliseden çıkmıyor :) laikliği yutturdular bize kendilerinin alakası yok değil mi?

    Daha laikliğin anlamını bile bilmeden köruçusu ile savunanlar var. Onlara göre laiklik, namaz kılmamak , başını örtmemek, hacca gitmemek kısaca din adına ne varsa inkar etmektir. Günümüz dünyası herşey ortadaylen acaba laiklik bizi ahirette kurtaracak mı?
    Allahın kelamıdır şeriat. Allahın kitabıyla hükmetmek varken laikliğin gereği diyerek mi hayatımızı yaşayacağız. Ya öte taraf? Orda laikliğin ne faydası olur ki?

    Bugüne kadr alışılan düşünceden kimse kolay kolay kurtulamaz. Şeriat denince öyle bir bakış açısı var ki sanki felaket. Önce şeriatın ne olduğunu bilelim . Allahın sözünün mü yoksa bir insanın sözünün mü ardından gidelim.Sonuçta herkes ALLAHın kulu. BEn şahsen bir insanın peşinden gidemem. Ahirette kuran dendiği zaman ,laiktim de laiklikte kuran yoktu bilmiyorum diyemem. Diyecek olanada saygım sonsuz. Şunda da bir anlaşalım.sadece düşüncelerle tartışıyoruz. Ne olursa olsun,ne düşünürsen düşünn ne düşünürsem düşüneyim sen benim kardeşimsin. Ben öyle görüyorum.Zeki ve aklı başında biri olarak göredüğümden bu muhabbete giriyorum. Karşılıklı soru cevap ve kanıtlarla. Eğer farklı platforma taşınacaksa kardeşilki bozulmasın diyerek kapayalım bu konuyu.Herkes hür düşüncesinde adım atmaya devam etsin. Sence ?
#23.05.2011 21:35 0 0 0
  • Yukardaki yazının buna cevap olmadıgını mı düşünüyorsun

    Yazılarları tekrar okur musun

    Peki videoda sesi duyulan Ahmet hocanın Benim paylastıgım videoda dediklerini dikkatlice dinledin mi

    Cok acık oldugunu düşünüyorum
#23.05.2011 21:42 0 0 0
  • Şimdi ben çıkıp sana desem ki , şu insan mükemmel bir insan ,ama gerçekte olmasa sen de mükemmel diye mi düşüneceksin. Açıkçası başkasının görüşü kendinedir. Videoda açık seçik ve net diyor ki:
    Gökten indirildiği sanılan.......
    bu da kendinin dilinden kendi düşüncesi. Allah herşeyin en doğrusunu bilendir.
    Ne o beni kurtarabilir ne de ben onu.

    Ayrıca bir bilgi:
    Laiklik ,insanlığı dinden uzaklaştırıp ,düşünmekten aciz yaparak sadece siyonimin çıkarları için çalışmasını sağlamak amacıyla israil kökenli bir düşünüş biçimidir.
    İnsan dinden uzaklaştıkça, kendini de bilmez ,karşısındakini de tanımaz. Bu konuda bir belgesel önriyorum. " gelenler" isimli,masonluğun ve siyonismin kaynağını ve amacını anlatan çok güzel bir belgesel. Herşeyin kanıtıyla sunulduğu bir yapım.
    İzlemeni tavsiye ederim.
#23.05.2011 21:49 0 0 0
  • bir kez olsun bana cevap versene. ne o elinde ilgili video yokmu :)
#23.05.2011 22:03 0 0 0
  • noimage
    Meclisin açılış gününe ait bir fotograf bu..Bu konuda Başbakanımıza ait olan "Mecliste dua ile açılmalıdır" sözü var ya hani..Sanki bu söz ile çok büyük bir suç işlemişte aklı evve birilerininde ortaya çıkararak(!) !ERDOĞAN GERÇEKLERİ konu başlığı altında toplamış oldukları ,Başbakanımıza ait bir söz..


    "Aziz arkadaşlar, bizi yanlış yolda yönetenler ,fesatcılar bilirsiniz ki birçok kez din perdesine bürünmüşlerdir. saf ve temiz halkımızı hep şeriat sözleriyle aldatagelmişlerdir.Tarihimizi okuyunuz dinleyiniz. Görürsünüz ki ,ulusu esir eden,yok eden,çökerten fenalıklar hep din kisvesi altında küfür ve mel'anetten gelmiştir. Onlar her türlü hareketi din ile karıştırdılar.Halbuki şükürler olsun ki,hepimiz müslümanız. Hepimiz dindarız.Artık bizim,dinin gereklerini öğrenmek için sundan bundan derse ve akıl hocalığına ihtiyacımız yoktur."



    Yazılarları tekrar okur musun



    Ben okudum..Hemde bi kaç kez...Aslında bir kez okudum.Ama insanda biraz kekemelik olunca ister istemez bir kez okuduğunu birkaç kez okumuş oluyo yani..

    Ama şu kısmı dikkatimi çe ççekk ttt tt tti"bizi yanlış yolda yönetenler ,fesatcılar bilirsiniz ki birçok kez din perdesine bürünmüşlerdir"
#23.05.2011 22:05 0 0 0
  • Ya arkadas kime sacını ac dedik biz

    Kime denmedi,başörtülü diye kaç kız ağlamadı,

    noimage
    kaçı okullarının kapısından geri çevrildi,kaçı hayallerine veda etti okulunu bıraktı.Hepsi bu ülke laiktir laik kalacak safsatası yüzünden oldu.Bu ülke müslüman bir ülke herkes işine gücüne baksa kimse kimsenin örtüsü,imanı ile uğraşmayıp,kendi kesesini doldurmanın derdine düşmeyip bu ülke için bir taş koysa eksilenin yerine o zaman bu kadar yoksulluk,terör v.s olmazdı.Herkes konuşur kimse aynaya bakıpta bu ülke için ne yaptık yada yaparız demiyor.Gelmiş geçmiş en iyi liderdir R.Tayyip ERDOĞAN..Bu halk bunu biliyor ve iktidar yapıyor.Herkes akıllı AKP ye oy verenin aklı yokmu.Demekki var ki bu ülkede bu yönetim tek başına iktidar ALLAHın izni ile yine olacaklar inşallah çok daha güzel günler göreceğiz.


    "Hür Adam" filminde Hesna hanımı oynayan Dr. Yıldız Tanrısever başörtüsü yasağından dolayı Türkiye'de okuyamayıp 37 yıl önce yurtdışına gittiğini söyledi. Kuveyt'te okudğu tıp fakültesini başarıyla bitiren Tanrısever, yurtfışına okumaya giden öğrencilerin ilki olduğunu ifade etti.




    YUH! DÜNYA'DA TEK TOTALİTER DEVLET BİZ KALDIK!!!


    Dünyada durum ne?Türkiye ve Tunus hariç gezegenimizdeki hiçbir üniversitede türban yasağı yok!



    noimage






    Bu üniversiteli kardeşlerimiz bu ülkede bize faydalı olsalardı ne olurdu.Başörtüsü öcü müdür

    noimage
#23.05.2011 22:21 0 0 0
  • 27 Yıllık CHP Hükümeti konusunu örnek gösteripte burda gelip konuşan gelişmemiş adamdır. Akıl yaşından şüphe ederim. O konuyu açmayı bırakın kıyaslamak bile çok saçma. Ozamanki dönemde Millet olarak Kurtuluş savaşı içersindeydik. Kaldıki dönemin koşulları ağır ve zaten zorluydu. Bu gibi kısıtlı bir dönemde nasıl bir gelişme bekleyelebilirsiniz ki birşeyden. Hadi ozaman yapılanlar bu zamandaki dönemle aynı kefeye konurmu. Madem çoklu partili sistem iyiydi neden ozaman Atatürk ölmeden önce bu kararını geri çekip kapattırdı. M.Kemal Atatürk'ün emrine karşı gelip Karşıt görüşlü partiyi tekrar kurmadınız mı? Birde dersiniz ki hepimiz Atatürkçüyüz. Atatürkçü olup Atatürkün kapatmış olduğu bir partiyi tekrar kuranlar siz değilmisiniz!
#24.05.2011 11:49 0 0 0
  • Laigneor:
    27 Yıllık CHP Hükümeti konusunu örnek gösteripte burda gelip konuşan gelişmemiş adamdır. Akıl yaşından şüphe ederim. O konuyu açmayı bırakın kıyaslamak bile çok saçma. Ozamanki dönemde Millet olarak Kurtuluş savaşı içersindeydik. Kaldıki dönemin koşulları ağır ve zaten zorluydu. Bu gibi kısıtlı bir dönemde nasıl bir gelişme bekleyelebilirsiniz ki birşeyden. Hadi ozaman yapılanlar bu zamandaki dönemle aynı kefeye konurmu. Madem çoklu partili sistem iyiydi neden ozaman Atatürk ölmeden önce bu kararını geri çekip kapattırdı. M.Kemal Atatürk'ün emrine karşı gelip Karşıt görüşlü partiyi tekrar kurmadınız mı? Birde dersiniz ki hepimiz Atatürkçüyüz. Atatürkçü olup Atatürkün kapatmış olduğu bir partiyi tekrar kuranlar siz değilmisiniz!

    bu cevabın muhatabınıda yazarmısın rica etsem.
    ayrıca isim ve davranışınla çok zeki olduğun yaşının adamı olduğun da belli oluyor. 27 yıllık CHP hükümeti konusunu buraya taşıyan da burda güzel bir tartışma ortamında akrşılıklı konuşulurken böyle dökülmek kimin ne yaşta olduğunu gösteriyor.Neyse...

    AKPARTİ daha 8 sene önce kurulmuş bir parti. Koca bir ömür ,koca 27 senede yapılanları bu memleketttt çooooook çok iyi biliyor. 27 senede bir halt yiyemeyenleri de 8 senede ilkeyi uçuranlarıda , kimin ne yapacağını çok iyi biliyor.

    Neden böyle gocundun anlamadım. NEden saldırıya geçtin ki :) Geçebilirsin , istedşiğini de söyleyebilirsin. Yanlız sınırları zorlamayalım.
#24.05.2011 13:41 0 0 0
  • yakında cumhuriyet kurulur kurulmaz kaldırılan ''Türkiye Cumhuriyet'inin dini İslamdır'' yasasını geri getirirler kardeşim ben sen o müslüman fakat bu ülkedeki herkes müslan mı! yahudisi var hristiyanı var dimi bu kadar da abartmayalım biz müslümanız ama başkalarını da düşünmek lazım
#24.05.2011 15:21 0 0 0
  • sen kesin müslümansın :)
#24.05.2011 18:24 0 0 0
  • bu ülkedeki herkes müslan mı! yahudisi var hristiyanı var dimi bu kadar da abartmayalım biz müslümanız ama başkalarını da düşünmek lazım

    Bu ülkede herkes müslüman değil evet bu bir gerçek fakat bana kızacaksınız belki de.Din dil ırk ayrımı yapmasamda bazen körü körüne başkalarını düşünmek uğruna kendi insanımızı eziyor ezdiriyoruz.Neden kime bu yalakalık.Hırant dink ile hırıstiyan olduk.Bilmem kimle o olduk bu olduk.Olamayız arkadaşım olamayız.Biz Müzlümanız ve başka birşey olamayız.Hangi ülkede bizim insanımızı bizim kadar düşünüyorlar,biz yabancı uyruklulara kendi vatandaşımız gibi sahip çıkıyoruz.İnsanlık adına yap iyiliğini ama YILANI koynunda besleme besletme....Almanya mı Hollanda mı,A.B.D mi,v.s....v.s....Biz kime enyin yalakalığını yapıyoruz da kendi insanımızdan çok bize hiç bir faydası olmayan insanları düşünüyoruz.Deprem olur felaket olur amenna insanlık vazifesidir yaparız.Onun dışında ben ülkemin insanı dururken hırıstiyanı ecnebiyi düşünüp onu nasıl rahat ettiririm derdine düşen bir hükümet bir yönetim şekli İSTEMİYORUM..Bu ülkede ALLAH diyenden ELHAMDÜLİLLAH diyenden korkmayın.Sayın başbakanımız Besmele çekince kıyamet kopmaz.Korkmayın bu kadar şeriatde gelmez.Yalnız şunuda unutmayın,çocukluğumuzdan kulağımızda aşina kalan birşeyler olmalı''İçki tüm kötülüklerin anasıdr''
    Zina haramdır ve günahı çok büyüktür.Bunu bile bile AB yasaları çerçevesinde zinaya bile göz yuman,bir ülkede ahlaksızlık diz boyu iken bir kız evlat yetiştirmenin ne kadar ZOR olduğunu hatırlatmak isterim.Biraz örf ve adetlermize sahip çıkalım.Bunu AKP yada başkaları için değil kendi geleceğimiz için yapalım.Mevzu sadece siyaset yada akp olmamalı...
#24.05.2011 20:26 0 0 0
  • Allah aşkına şu konuyu açan vatandaş Kılıçdaroğlu'nun doğu illerindeki söylemlerini bir yayınlayabilir mi şurda....Biz onun kimdir kimlerdendir soyadını neden değişmiştir nerden gelmiştir çok iyi biliyoruz ama bilmeyenler için aydınlatıcı olurdu..

    O sözleri Tayyip Erdoğan söylese vatan haini ilan ederlerdi ya bu kadar olur.
#24.05.2011 20:54 0 0 0
  • Madem çoklu partili sistem iyiydi neden ozaman Atatürk ölmeden önce bu kararını geri çekip kapattırdı.

    Bu ne şimdi!!!

    Yani Atatürk çok partili sistemden vazgeçtiyse demekki vardı bunda bir hikmet!Atatürk yapmışsa "mutlak" doğrudur! mu?

    Milletin desteğinin arkasında olduğuna inanan biri Milleti tek partiye mahkum edermi?
    "Millet beni destekliyor" diyen bir zihniyet;

    "_İSTEDİKLERİ KADAR PARTİ AÇSINLAR ..NASIL OLSA MİLLETİN ÇOĞUNLUĞU BİZDEN BAŞKASINI DESTEKLEYİPTE İKTİDARA GETİRMEZ!" diyebilmeli değilmidir?

    Peki böyle mi olmuştur?


    Hem kimse kendi kendiye havalara girmesin!..Çok partili sisteme geçiş ,BU MİLLETE BİR LÜTUFyada İHSAN DEĞİLDİR...MİLLETTEN GASPETTİKLERİ HAKLARI MİLLETE İADE ETMİŞ OLMALARINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR
#24.05.2011 23:07 0 0 0
  • noimage

    @ASUR
    @gamLı

    Bu konu hakkında yorumlarınız nelerdir.
#24.05.2011 23:21 0 0 0
  • O çiftçi, eğer Atatürkün karşısına o şekilde bir tavırla çıksaydı;ANASINI ALIPTA O KADAR KOLAY GİDEMEZDİ HERHALDE!
    Bilmem anlatabildimmi
    Hem kendisi daha sonra hatalı olduğunu söyleyip Başbakandan özür dilemiştir
#25.05.2011 01:00 0 0 0
Han Han foto
  • Burada neden Atatürk üzerinden siyaset yapılıyor anlamadım. Yoksa sizde mi koyu CHP'lisiniz...

    Ulu önderimiz Atatürk ile Erdoğanı kıyaslamak ne kadar yersiz bir davranış

    Bunun yerine eski genel başkanınızın videosunu koyun yada şimdikinin sövüp saydığı videoyu koyunda o şekilde bi kıyaslama yapalım ;)
#25.05.2011 01:01 0 0 0