Tayyip Erdoğan Gerçekleri

Son güncelleme: 28.12.2013 18:39
  • noimage

    Sayın başbakanın resminin altında yazan LAN kelimesi tamamen bilinçli yazılmış büyük bir terbiyesizliktir. Biz haberlerde gördük böyle bir kelime yoktur.Bu tamamen küstahlık.ve bunun hata olduğunu bizzat kendisi söylemiştir.
    Ayrıca , bir ülkenin başbakanına hakaret edip dengesizlik yapan birine bu az bile.Sınradan da anlaşıldı ki o şahıs chp lilerin oyunu. Sırf ortalığı karıştırmak için orda bulunan bir insan. Bunuda ben değil ,medya kanıtladı. Araştırmanı yap istersen.

    Atatürkün dinlemesi çok normal ,Altına ne d e güzel yazmışlar."KÖYLÜ Mİlletin efendisidir"
    Bu böylemi gerçekten. NEDEN? imf nin ve avrupa birliğinin çiftçiyi yok etme emellerine karşı ısrarla ab girmek için çırpınıyorlar. ab dedin mi chp uçuyor. can atıyor girmek için. madem öyle atatürk , avrupayla savaşırken aradan geçen 2 milyon mehmetçik kazara şehit oldu. MAdem ab ye girecektik o savaşlara ne gerek vardıda bunca insan öldü? Ne için öldü.?

    O zaman ki vatandaşla şimdi ki farklı. O zaman vatandaşta devlet yönetimine sevgi,saygı vardı. şimdi ortalık ahlaksız dolu. ne olursa olsun Tayyip erdoğan bu ülkenin, başbakanı. Bu onun halkla muhatap olduğunu gösterir.halktan ayrı değil. Helede ortalık kasetlerden geçilmiyorken bunlarla uğraşmak boş iş. Önce o ayıpları temizleyelim.Nasıl temizlenecekse?
#25.05.2011 07:29 0 0 0
  • bu seçimlerde o çiftçi milet vekili aday adayı olmuştur
    acaba aday adayı olabilmek için chp ye kaç lira yatırmıştır ki
#25.05.2011 09:17 0 0 0
  • Hemen her konuda Mustafa Kemal Atatürk'ü önplana cikarmaktan vazgecin...Onun ardina siginmaktan da...
    Burda mevzu bahis olan o degildir..Ve onun yaptiklari hic kimseyle de kiyaslanmaz ki bu bir gaflettir...Anlamadigim siyasi konularda özellikle Atatürk zirhinin ardina neden siginmak isterler anlamadim gitti...

    Konu Tayyip Erdoganin Gaflari ,gercekleri diye bir baslik acilmis..Kilicdaroglu meydanlarda boy gösterip Gafin kralciligini oynarken söyledikleri komplo oluyor carpitilmis oluyor anlik agzindan cikan sözler deniliyor makaslandi deniliyor vsvs bahaneler cok...

    Tayyip erdogan mazallah gaf yaptimi topu tüfegi alan cenke kosar gibi solugu burda aliyor vay ki ne vayy

    Önce bu sözlerin önüne arkasina bir bakin sagindan solundan makaslayinca cek cekebildigin yere...

    O kadar hakaret sarfeden bir insani, halk hakareti cok sevdigi icin mi kac yildir iktidar yapti...Hem bayragi tek basina alarak mücadelesine devam etti...
    Herkes neyin ne oldugunu iyi biliyor.Bu Millet sapla samani ayirt edecek kadar cok akilli


    Bu medya gibi bir fitne görmedim...İnsanlari birbirine kirdirmakta kiskirtmak ta bir NUMARA...Ve yine insanlarin hassas olan yanlarini kullanmakta cok ustalar..(Hemen Atatürk'le getirin Tayyip Erdogan'i yanyana).Dönüp dönüp ayni malzeme..Tabi kimin ellerinde maşa olarak kullaniliyorlar sa..
#25.05.2011 09:32 0 0 0
Han Han foto
  • Oradaki Lan kelimesi "Artislik yapma lan" şeklinde telaffuz edilmiştir. Geçen gün anımsamak için videoyu açıp izledim.

    Her ne kadar kendini çiftçi diye adlandırıp gerçekte artistlik yapmaya çalışan oyun uşağı arkadaşın tüm kışkırtmalarına rağmen Başbakanın tenezzül edipte cevap vermemesi gerekirdi. Neticede insanoğlu şaşar beşer. Verilen cevabı makamından dolayı tasvip etmiyorum.

    Ama şunuda belirtmeliyim ki aynı olay benim başıma gelse Erdoğanın sözleri benim yapacaklarımın yanında çok hafif kalırdı :)

#25.05.2011 09:55 0 0 0
  • Neticede insanoğlu şaşar beşer. Verilen cevabı makamından dolayı tasvip etmiyorum.



    Sevgili HAN insanoğlu elbette şaşar beşer.Verilen cevabın makamla alakası yok ki.Oda neticede bir insan ve olduğu gibi konuşuyor.Sayın başbakanımızın sınır kapısında eğilerek etrafı gözetlemesine çok bozulan Kemal Kılıçdaroğlu o cepheye gidip etrafı başı yukarıda izledi.Bu mudur liderlik kıskançlık yada bunu ben yaptım sen korkak mısın olayı mıdır!!
    Oradan bir kör kurşun gelse ne yapacak Kemal bey...Olan olduktan sonra ele birşey geçmez.Önemli olan''Tedbiri alıp takdiri ALLAH'a bıramaktır''Mevlam neylerse güzel eyler....Sayın başbakanımızda bunu yapmıştır.Sonuçta oda insan şaşar beşer
#25.05.2011 11:54 0 0 0
Han Han foto
  • Dediğim gibi ben olsam daha kötüsünü yapardım ama işte öyle bir makamdaki insan hakkında pireyi nasıl deve yaptıklarını görüyorsun neticede :)

    Bu arada 2006'da mağdur olduğunu iddia eden vatandaş 2011 yılında 3.000TL YSK'a 3.000TL'de CHP'e ödeyerek milletvekili aday adayı olduğuna göre demekki bu çiftçi arkadaşımız son 5 yılda 6.000TL'i heba edebilecek kadar refah seviyesine ulaşmış demektir. Haksızmıyım ;)
#25.05.2011 13:24 0 0 0
  • İşte bu tip tutarsızlıkları sevmiyor artık halk.Kendi gibi içinden gelen yeri geldiğinde mevkisini unutup halktan biri gibi davranan liderler arıyor.O yüzden bu halk başbakanını seviyor.
    noimage
#25.05.2011 14:06 0 0 0
  • noimage
    o videoyu bayadır izlemedim ama hatırladığım bişey var, başbakanımız elini o şekilde yaptığı sırada adamı düzgün konuş diye uyarıyordu. baktı ki adam koyu bir provakatör o lafı sarfetti.
    Atatürke gelince, Hem eski CHP değiliz diyorsunuz hem de atatürkün partisiyiz diyorsunuz, Bize bi konuda takılı kalmayın diyorsunuz her konuda Atatürk örneğini ortaya atıyorsunuz ve her seferinde çakıyorsunuz (:
    Millet artık sizin zihniyeti çözdü. Tamamen topa. üzerine kurulu bir zihniyet. İpten fırlamasın topaç hemen çark ediyorsunuz.
    Ben eminim ki o çiftçi (şimdiki milletvekili adayı - nerden getirdiyse o parayı, anası ağlamıştı ya ;) - ) senin karşına çıkıp o şekilde konuşsaydı sen ana avrat düz giderdin, Kemal kılıçtaroğu gibi (:

    yazdım ama biliyorum yine asılı kalacak bu yazdıklarım, hiç biriniz cevap vermeyeceksiniz bana (:
#25.05.2011 23:03 0 0 0
  • Atatürkün kurduğu CHP bu değildi.Eminim yaşasaydı böyle kıvırmalarına sessiz kalmazdı.Kemal bey bu halk neyin ne olduğunu biliyor.
#25.05.2011 23:16 0 0 0
  • Millet vekili olan arkadaş hangi partiden aday oldu acaba? HErşey ortada değil mi? Ortalık kasetlerden geçilmiyor ve şahsi hareketler bile komplo olarak değerlendiriliyor.Millet keriz ya... herşeyi yaparız , ortaya çıkarsa da kompl deriz ,fotomontaj deriz kapatırız.NE güzel istanbulll. NEfsine hakim olamayanların rezaletini nasıl komplo olarak değerlendireceklerse. Zorlamı oraya götürdüler. Bunlar komplo olur ama adamın çıkıp koca Türkiyenin başbakanına bu lafı söylemesi haklı görülüyor. O da komplo. Bazılarının hayatı komplo. Aynen dediğiniz gibi. anası ağlamış belli. yokluktan milletvekili adayı olmuş gariban ne yapsın.Ayranı yok içmeye,atla gider..........
#26.05.2011 18:25 0 0 0
  • Tayyips facts 2013 Tüm bayilerde :)
#25.12.2013 22:18 0 0 0
  • Tayyips derdinden çatssss.. mart 2014 te sinemalarda.....
#26.12.2013 17:00 0 0 0
  • Daha gerçeği görmediniz az kaldı sabredin.
#28.12.2013 18:39 0 0 0