Yeni Sezon Abiye Takı Modelleri

Son güncelleme: 23.10.2022 17:41
  • Aksesuarlar - Takı Modelleri - abiye takılar - 2016 abiye takı modelleri - abiye 2016 takı modelleri

    noimage

    Her bayan özel günlerde abiye tercihlerini gelenek haline getirmiştir. Birde bunların olmazsa olmazları olan abiye takılar vardır. Örneğin kolyeler, küpeler gibi. Bu tarz abiye takı modelleri ile güzel bir uyumu yakalayabilirsiniz. Bu sebeple de güzelliğini ön planda tutmaya yardımcı olmak istedik. Abiye kıyafetinize uyacak birbirinden güzel takıları sizlere hazırladık. Ünlü marka oleg cassini firmasına ait olan bu tasarımlar göz alıcı detaylardan oluşmaktadır.

    Bu detaylarla abiyenize tamamlayıcı özellikler kazandırabilirsiniz. Ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bunlar dışında dikkat konusu abiye modelidir. Abartılı ve büyük tasarımlı takılardan uzak durmanızda fayda var deriz. Zarif ve ince ürünler her zaman abiyenizi ve sizin güzelliğinizi dışavuracaktır. Tabi bu abiye tasarımına göre değişebilir. Tercihi yine sizlere bırakıyoruz.

    Son olarakta 2016 abiye takı modelleri arasında bulunan oleg cassini tasarımlar uygun fiyat seçenekleriyle satılmakta olduğunu bildirmek isteriz. Renkleri ve taşları da bu takı abiye modellerine ayrı bir parıltı ve gösteriş kazandırmıştır. Şimdi sizlere bu güzellikleri galerimizde sunuyoruz.

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    alinti..
#02.12.2015 11:43 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık
#23.10.2022 17:41 0 0 0