Cig Sebzeler Icin Dip Sos

Son güncelleme: 24.08.2007 23:58
  • Malzemeler:

    1 demet maydanoz (ayıklanmış)
    5-6 adet ançuez (bir çeşit balık konservesi, salamurasıdır)
    3 diş sarmısak (dövülmüş)
    1 dilim bayat ekmek (kabuğu çıkarılacak)
    2 adet haşlanmış katı yumurta
    2-3 adet orta boy salatalık turşusu
    1 su bardağı zeytinyağı
    2 yemek kaşığı sirke
    1 çay kaşığı tuz
    1 çay kaşığı karabiber

    Yapilisi:

    Yukarıda saydığımız malzemelerin hepsi bir mutfak robotuna aktarılır ve iyice püre haline gelinceye kadar çekilir.
    Hazırlanan bu sos kaseye boşaltıp, çiğ sebzelerle beraber servis edilir.
#18.06.2007 15:41 0 0 0
  • teşekkürler su perisi..güzel olacağından eminim şimdiden...deneyip arkadaşlarıma ikram edeceğim
#19.06.2007 16:57 0 0 0
  • gayet güzel geliyor düşününce sanırım tadıda harikadır
    ellerine sağlık canım
#04.07.2007 09:30 0 0 0
  • Ellerinize Saglik
#13.07.2007 13:20 0 0 0
  • cok güzele benziyor, paylasimin icin tesekkürler
#13.07.2007 13:58 0 0 0
  • ellerine saglık su-perısı
#18.08.2007 23:54 0 0 0
  • ellerine sağlık
#19.08.2007 00:03 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#24.08.2007 23:58 0 0 0