4 yufka
Yarım kilo ıspanak
1 soğan
Yarım su bardağı yağ
Yarım su bardağı ılık su
Tuz
Karabiber
1 yumurta
Ispanaklı Çıtır Börek Tarifi Yapılışı
Öncelikle temizleyip haşladığımız ıspanağı bir soğan ile güzelce kavuruyoruz .Ardından ilk yufkamızı alıp bir kaba koyduğumuz yarım bardak yağ ve yarım bardak ılık su ile ıslıyoruz. Yufkamızın yarısına ıspanaklı iç harcımızdan biraz alıp döşüyoruz. Ardından yufkanın harçlı tarafından başlayıp sona kadar sarıyoruz .Sardığımız yufkayı yağladığımız tepsinin ortasından başlamak üzere yuvarlayıp yerleştiriyoruz .Aynı işlemi diğer yufkalara da yapıp üzerine yumurta sürüp fırına atıyoruz üstü güzelce kızarana kadar pişiriyoruz