Turşu-sıyıq resepti

Son güncelleme: 10.12.2017 20:49
  • noimage

    Tərkibi:

    Bulyon – 40 q,
    düyü – 30 q,
    baş soğan – 24 q,
    göy soğan – 26 q
    yerkökü – 40 q,
    ispanaq – 50 q,
    quzuqulağı – 50 q,
    ərinmiş yağ – 15 q,
    keşniş və ya nanə - 10 q,
    lavaşana – 50 q,
    duz,
    istiot.

    Hazırlanması:

    Düyü ət bulyonunda bişirilir, üzərinə yağda qızardılmış soğan və yerkökü əlavə edilir. Sonra yuyulub doğranmış göy soğan, ispanaq və quzuqulağı qatılıb bişirilir.
    Hazır olmasına az qalmış lavaşana, istiot və duş vurulur. Süfrəyə verilərkən üstünə göyərti səpilir.

    Nuş olsun!

    alinti...
#10.12.2017 20:49 0 0 0