En Son Hangi Filmi İzlediniz

Son güncelleme: 28.03.2024 13:17
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz

    Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 30dk / Show, Belgesel
    Oyuncular: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint

    Özet
    Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, ilk film olan Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın 20. yıl dönümü vesilesiyle biraraya gelen oyuncularla yapılan röportajlara yer veriyor.





    7/10


    Harry Potter belgeseli 20.yıla özel röportajlar , eski filmlerden görüntüler , kamera arkaları , takipçileri için tavsiye.
#07.01.2022 20:24 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Boynuzlar



    29 Ekim 2021 Sinemada / 1s 39dk / Korku, Gerilim
    Yönetmen Scott Cooper
    Senarist Nick Antosca, Henry Chaisson
    Oyuncular: Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas
    Orijinal adı Antlers


    Özet
    Boynuzlar, gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle iletişim kurmaya çalışan genç bir öğretmenin hikayesini konu ediyor. Julia, Oregon'un sakin, küçük bir kasabasında öğretmenlik yapan genç bir kadındır. Gizemli bir öğrenci olan Lucas ile yakınlaşmaya çalışan Julia, kasabanın polisi olan erkek kardeşi ile birlikte öğrencisinin sakladığı sırrı ortaya çıkarmaya çalışır. Ancak Lucas'ın herkesten sakladığı sır, sadece kendisi için değil tüm kasaba için tehlike oluşturur. Julia, sırrı ortaya çıkarmaya çalışırken kendisini korkunç durumların içinde bulur.




    6/10

    Değişik bir gerilim korku filmi , atmosferi güzeldi.
#08.01.2022 19:43 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Castle Falls


    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 27dk / Aksiyon, Gerilim
    Yönetmen Dolph Lundgren
    Senarist Andrew Knauer
    Oyuncular: Dolph Lundgren, Scott Adkins, Dave Halls


    Özet
    Onlarca yıllık ihmalden sonra, şehrin tecrit edilmiş geçmişinin bir sembolü olan Castle Heights Hastanesi dinamitle dolduruldu ve yıkılmaya hazır. Ancak kimsenin şimdi hapishanede olan bir çete liderinin rakiplerinden çaldığı 3 milyon doları hastane binasında sakladığından haberi yoktur. Binada çalışan eski bir savaşçı olan Mike, yıkım ekibi çalışırken parayı bulur. Ancak paranın peşinde olan başkaları da vardır.




    6/10

    1 Mekanda geçen ama heyecanını baştan sona sürdüren kovalamacalı , çatışmalı bir film , birde aksiyon ustaları da varsa filmde izlenir.
#08.01.2022 19:45 1 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    The Tender Bar


    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 46dk / Biyografik, Dram
    Yönetmen George Clooney
    Senarist William Monahan, J.R. Moehringer
    Oyuncular: Ben Affleck, Tye Sheridan, Lily Rabe


    Özet
    The Tender Bar, babasını küçük yaşta kaybeden bir gencin hikayesini konu ediyor. Babasının aniden ortadan kaybolması, genç için büyük bir yıkım olur. Bu süreçte en büyük desteği amcası ve babasının arkadaşlarından görür. Yıllar geçip artık yazar olan genç adam, zamanını bir barda anılarına tutunmaya çalışarak geçirir.




    5/10


    Ağır işleyen bir dram filmi , sıkıldım izlerken.George Clooney yönetmen , Ben Affleck de oynuyor ama beni tatmin etmeyen bir Amazon filmi.
#09.01.2022 19:00 1 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Encounter

    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 48dk / Gerilim, Bilimkurgu
    Yönetmen Michael Pearce (II)
    Senarist Michael Pearce (II), Joe Barton

    Özet
    İki kardeş, onları insanlık dışı bir tehditten korumaya çalışan babalarıyla birlikte kaçar. Yolculukları onları giderek daha tehlikeli yönlere sürüklerken çocuklar, acı gerçeklerle yüzleşmek ve çocukluklarını terk etmek zorunda kalır.





    7/10


    Sıkılmadan izlenecek bir yapım , bilimkurgu filmi gözüksede suç dram yönü ağır basan bir yapım.
#10.01.2022 10:34 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz

    Don’t Look Up


    24 Aralık 2021 Sinemada / 2s 22dk / Komedi
    Yönetmen Adam McKay
    Senarist Adam McKay
    Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep


    Özet
    Don’t Look Up, dev bir göktaşının gezegeni yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Everest Dağı büyüklüğünde bir kuyruklu yıldız hızla Dünya'ya yaklaşmaktadır ve oluşacak çarpışma Dünya'nın yok olmasına neden olacaktır. Astronomi yüksek lisans öğrencisi olan Kate Dibiasky'nin yaptığı bu keşif, insanlığın kurtulmasını sağlayacaktır. Kate ve Dr. Randall Mindy, insanlığı yaklaşmakta olan tehlikeye karşı uyarlamak için bir medya turuna çıkmaya karar verir. Kare ve Randall, insanları yaklaşan felaketten haberdar etmek için büyük çaba harcarken kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.





    7/10


    Abartıldığı kadar iyi bir film değil , ama mesajları olan bir kara mizah filmi , konusunu okuyunca bilim kurgu filmi gözüksede , siyasi olaylar , sosyal medyanın zararları , umursamazlığın nelere mal olacağını gösteren ve kaçınılmaz sonu gözümüze sokan absürt komedi ile harmanlaşmış bir film.
#11.01.2022 20:05 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Mother/Android


    7 Ocak 2022 Sinemada / 1s 50dk / Bilimkurgu, Gerilim, Dram
    Yönetmen Mattson Tomlin
    Senarist Mattson Tomlin
    Oyuncular: Chloë Grace Moretz, Algee Smith, Raul Castillo


    Özet
    Kısa bir süre sonra anne baba olacak olan Sam ve Georgia, çocuklarının doğumundan önce onların güvenliğini sağlayacak bir yer bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Çünkü ülkede insanlar ile yapay zeka arasında büyük bir savaş vardır. Çift, çocukları doğmadan yapay zeka savaşından kaçmanın yolunu bulmalıdır.





    6/10

    Biraz bilimkurgu biraz dram , yapay zeka ile savaşın içinde olan bir çiftin hikayesi fena değil.
#12.01.2022 21:18 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Son Düello


    15 Ekim 2021 Sinemada / 2s 33dk / Dram, Tarihi
    Yönetmen Ridley Scott
    Senarist Nicole Holofcener, Matt Damon
    Oyuncular: Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer
    Orijinal adı The Last Duel


    Özet
    Norman (Normandiya'da yaşayan Frenk ve İskandinav kökenli halk) şövalyesi Jean de Carrouges ve Norman beyi Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. Le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur. Ancak kimse Margerite'e inanmaz. Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider. Hakim açısından ise Le Gris avantajlı konumdadır. Mahkemenin yeni kararına göre iki adam düello yapacak ve bu düellonun sonucunca biri ölecektir. Hayatta kalan kişi Tanrı'nın isteğini yerine getirmiş olacak ve eğer ki Le Gris hayatta kalırsa da aklanacaktır. Ayrıca eğer ki Carrouges kaybederse karısı ceza olarak bir kazığa bağlanarak yakılacaktır.





    7/10

    Kadrosu iyi , bazı bölümlerde sıkılsam da , sonunu merak ettiren ve tatmin ettiren bir film , savaş , entrika , ilişkiler hepsi var filmde.
#12.01.2022 21:26 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Eternals


    5 Kasım 2021 Sinemada / 2s 37dk / Bilimkurgu, Fantastik, Aksiyon
    Yönetmen Chloé Zhao
    Senarist Chloé Zhao, Patrick Burleigh
    Oyuncular: Gemma Chan, Richard Madden, Salma Hayek



    Özet
    “The Eternals”, insanlığın varoluşundan beri dünyayı koruyan, olağanüstü güçlere sahip bir grup kahramanın hikayesini konu ediyor. Deviantlar'ın artık tarihe karıştığı düşünülmektedir. Ancak insanlığın en eski düşmanı olan Deviantlar, beklenmedik bir şekilde geri döner. Bu durum insanlık için büyük bir tehlike oluşturur. Eternallar, insanlığı bir kez daha kurtarmak için yeniden bir araya gelmek zorunda kalırlar.





    7/10


    Bir Avengers değil ama yinede izlettiriyor devamı da gelecek , iyi oyuncularda var , çizgi romanlara bakmam ama onla örtüşmeyen rol ve sahneler varmış okuduğum kadarıyla , görsel olarak tatmin etti.
#13.01.2022 19:31 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Dün Gece Soho'da




    12 Kasım 2021 Sinemada / 1s 57dk / Gerilim, Korku
    Yönetmen Edgar Wright
    Senarist Krysty Wilson-Cairns, Edgar Wright
    Oyuncular: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith (XI)
    Orijinal adı Last Night in Soho


    Özet
    Dün Gece Soho'da, gizemli bir şekilde 1960’lara giden ve kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Londra'da yaşayan genç bir kadın olan Sandy'nin en büyük tutkusu modadır. Tasarımcı olarak yeteneklerinin dışında Sandy, zamanda yolculuk edebilmektedir. Bir gün kendisini 1960'ların Londra'sında bulan Sandy, burada hayranı olduğu şarkıcı Jack ile tanışır. Ancak Sandy çok geçmeden 1960’ların Londrası'nın hiç de göründüğü gibi olmadığını fark eder.




    6/10

    Biraz karışık bi film , farklı bir film , beni pek sarmadı .
#14.01.2022 19:55 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar


    19 Kasım 2021 Sinemada / 2s 18dk / Dram, Biyografik
    Yönetmen Reinaldo Marcus Green
    Senarist Zach Baylin
    Oyuncular: Will Smith, Saniyya Sidney, Demi Singleton
    Orijinal adı King Richard


    Özet
    Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar, tenis kortlarında birer yıldız haline gelen Venus Williams ve Serena Williams'ın babaları Richard Williams'ın, profesyonel hayatı ve kızları ile olan ilişkisini konu ediyor. Richard Williams, kızları Venus ve Serena'nın adını tarihe yazmak için elinden geleni yapan bir babadır. Richard'ın 78 sayfalık yoğun planı doğrultusunda Serena ve Venus, California'nın ihmal edilmiş tenis kortu Compton'da her türlü zorluğa karşı, yağmur çamur demeden antrenman yapar. Kızları için elinden geleni ardına koymayan babalarının sarsılmaz kararlılığı ve annelerinin dengeli bakış açısı sayesinde Serena ile Venus, tüm ön yargılara karşı meydan okur.






    6/10

    Spor , Biyografi filmi , Venus ve Serena Williams'in tenise başlamaları babalarının desteği ile gerçek hayatdan alıntılanan bir fim , Dangal filminin tenis versiyonu gibi diyebiliriz , Will Smith de güzel oynamış.
#15.01.2022 16:12 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Spencer



    19 Kasım 2021 Sinemada / 1s 57dk / Biyografik, Dram
    Yönetmen Pablo Larraín
    Senarist Steven Knight
    Oyuncular: Kristen Stewart, Timothy Spall, Jack Nielen


    Özet
    Spencer, 1981 yılında Prens Charles ile evlenen Diana Frances Spencer’ın hayat hikayesini konu ediyor. 1991 yılında İngiltere Kraliyer ailesi Noel tatilini Sandringham Köşkü'nde geçirmeye karar verir. Her şey yolunda gözükür ancak Lady Diana mutsuzluğunu saklamaya çalışır. Dışarıdan gözüken şaşalı yaşamın içine hapsolan Diana, Prens Charles ile olan evliliğinin artık sonuna geldiğini düşünür ve 1991 Noel tatilini Kraliyet içinde geçirmek istediği son günleri olmasına karar verir.





    3/10

    Ağır sıkıcı saçma bir film , eski zamanı göstermeyi iyi yapmışlar sadece.
#16.01.2022 20:22 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz

    Enkanto: Sihirli Dünya


    26 Kasım 2021 Sinemada / 1s 43dk / Animasyon, Aile, Fantastik, Komedi
    Yönetmen Byron Howard, Jared Bush, Charise Castro Smith
    Senarist Jared Bush, Charise Castro Smith
    Oyuncular: Stephanie Beatriz, John Leguizamo, Wilmer Valderrama
    Orijinal adı Encanto


    Özet

    Encanto, Kolombiya dağlarında, sihirli bir evde yaşayan, özel güçleri olan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Encanto adı verilen sihirli yerde yaşayan Madrigal ailesinde bir kişi hariç her bir çocuk, endisine özgü sihirli bir hediye ile kutsanır. Yalnızca Mirabel'in sihirli güçleri yoktur. Ancak Encanto'yu çevreleyen sihir tehlikedir ve ailenin yuvası tehdit edildiğinde onların tek umudu Mirabel olur.





    7/10

    Disney'in animasyonları kaliteli oluyor ,daha önce Coco izlemiştim o da iyiydi.Görsel olarak da güzel , müzikler , konusu gayet iyiydi.
#17.01.2022 16:50 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Çığlık


    14 Ocak 2022 Sinemada / 1s 55dk / Korku, Gerilim
    Yönetmen Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
    Senarist James Vanderbilt, Guy Busick
    Oyuncular: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette
    Orijinal adı Scream

    Özet

    Scream filminin beşinci devam halkası olan yapımda, bir dizi korkunç suçu kimin işlediğini bulmak için memleketine geri dönen bir kadının hikayesini konu ediyor. 25 yıl önce korkunç cinayetlerle çalkalanan Woodsboro kasabası, yeni bir katille karşı karşıyadır. Hayalet maskesini takan katil, kasabanın kanlı geçmişine ait sırları yeniden canlandırmak için bir grup gencin peşine düşer. Sidney, yıllar önce başından geçenlere benzer seri cinayetleri çözmek için ayrıldığı Woodsboro kasabasına geri döner.





    7/10

    Eski oyuncuların olduğu , onlarla bağlantının koparılmadığı aynı Hallowen de olduğu gibi , bol kanlı bir film olmuş , nostalji yaptık biraz bu filmle.
#02.03.2022 20:57 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz

    Spirit: Özgür Ruh

    16 Temmuz 2021 Sinemada / 1s 27dk / Animasyon, Macera, Aile
    Yönetmen Elaine Bogan, Ennio Torresan Jr.
    Senarist Aury Wallington, Kristin Hahn
    Oyuncular: Isabela Merced, Marsai Martin, Mckenna Grace
    Orijinal adı Spirit Untamed

    Özet

    Spirit: Özgür Ruh, yabani bir atı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen Lucy'nin hikayesini konu ediyor. Korkusuz bir akrobat binici olan rahmetli annesi Milagro Navarro'yu hiç tanımayan Lucky Prescott, tıpkı annesi gibi kuralları ve sınırları hiç sevmez. Ancak bu durum teyzesi Cora'nın endişelenmesine neden olur. Teyzesi gözetiminde Doğu Yakası'nda yaşayan Lucky'nin tehlikeli yaramazlıkları sonucu ikisi Lucky’nin Miradero’daki babası Jim’in yanına taşınır. Lucky'nin hayatı, burada kendisi gibi özgür bir ruh taşıyan yabani at Spirit ve iki binici olan Abigail Stone ve Pru Granger ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Bir at bakıcı ve ekibinin Spirit'i ve sürüsünü ağır işlerde çalıştırılmak üzere açık arttırmaya çıkardığını öğrenen Lucky, arkadaşlarının da desteğiyle atı kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır.





    7/10


    Yeğenim gelmiş , bir animasyon izlemesek olmaz ,hayat dersi ve nasihatler veren , çocukların izlemesi gereken bir yapım.
#05.03.2022 18:00 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz

    Grinç

    23 Kasım 2018 Sinemada / 1s 26dk / Animasyon, Aile
    Yönetmen Scott Mosier, Yarrow Cheney
    Senarist Michael LeSieur, Tommy Swerdlow
    Oyuncular: Yekta Kopan, Azra Ayorak, Ebru Saçar Aktaç
    Orijinal adı Dr. Seuss' The Grinch

    özeti

    Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, Noel kutlamalarına aşırı düşkün olan Who halkının yıl sonu başlayan coşkusudur. Bu yıl kutlamaların daha da coşkulu olacağının ilan edilmesi sonucu, Grinch bu coşkuyu yok etmek adına, Noel Baba kılığına girerek yılbaşını çalmaya karar verir. O sırada köyde yaşamakta olan küçük Cindy-Lou ise arkadaşlarıyla birlikte Noel gecesinde Noel Baba'yı yakalayıp, bekar annesine yaptığı yardımlar için teşekkür etme planı yapmaktadır. İkilinin Noel planları birbirlerini nasıl etkileyecektir?...

    Scott Mosier ve “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” filminin yardımcı yönetmeni Yarrow Cheney’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Grinç karakterini “Sherlock” dizisi ile yıldızı parlayan ve Marvel Sinematik Evreni’nin Doktor Strange’i olarak Hollywood yıldızlığına yükselen Benedict Cumberbatch seslendiriyor. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda “Parks and Recreation” dizisinden tanıdığımız Rashida Jones, üç Oscar adayı Angela Lansbury, Kenan Thompson, Cameron Seely ve Pharrell Williams yer alıyor.




    7/10


    3 boyutlu izledik , eğlenceli , yılbaşı zamanı izlenebilir , filmi de güzeldi animasyonu da güzel olmuş.
#08.03.2022 20:35 0 0 0

  • Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok



    En Son Hangi Filmi İzlediniz


    17 Aralık 2021 Sinemada / 2s 29dk / Aksiyon, Macera, Fantastik
    Yönetmen Jon Watts
    Senarist Chris McKenna, Erik Sommers
    Oyuncular: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch
    Orijinal adı Spider-Man: No Way Home


    Özet

    Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok, kimliği açığa Örümcek-Adam'ın, sırrını geri vermesi için Doktor Strange'den yardım istemesiyle birlikte yaşananları konu ediyor. Örümcek-Adam'ın kimliği ifşa edilerek onun ve sevdiklerinin hayatı, halkın gözü önüne serilir. Kendisini büyük bir kaosun ortasında bulan Peter, aynı zamanda suç ortakları olarak lanse edilen MJ ve Ned'in hayatının da olumsuz etkilenmesine şahit olur. Arkadaşların üniversiteye girme şanslarının yok olmasına seyirci kalmak istemeyen Peter, sırrını geri vermesi için Doktor Strange'den yardım ister. Peter'ın yakarışından etkilenip ona yardım etmeyi kabul eden Strange, Unutma Büyüsü'nü yapmaya başlar. Ancak bu büyü, MJ, Ned, May ve Happy'nin de Örümcek-Adam'ın kim olduğunu unutmasına neden olacaktır. Arkadaşlarının kim olduğunu hatırlamasını, diğer kişilerin unutmasını isteyen Peter, Strange büyüyü yaparken parametreleri değiştirir. Ancak bu durum beklenmedik olaylara neden olur.





    8/10


    Yine bir görsel şölen , diğer eski Örümcek adamlarında bu filmde olması çok iyi olmuş , Dr.Strange ve diğerleride filmde katkı yapmış.
#13.03.2022 20:17 0 0 0

  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Başlat Ready Player One


    30 Mart 2018 Sinemada / 2s 20dk / Bilimkurgu, Aksiyon
    Yönetmen Steven Spielberg
    Senarist Ernest Cline, Zak Penn
    Oyuncular: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn
    Orijinal adı Ready Player One

    Özet

    Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır...
    Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline'ın kaleme aldığı Ready Player One'ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer alıyor.





    8/10


    Güzel filmdi , oyun dünyasında geçiyor film , herhalde devamı da gelecek .Sanal dünyanın çok güzel yansıtıldığı görsel efektlerin de iyi olduğu bir yapım olmuş.
#14.03.2022 13:46 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    The Adam Project



    11 Mart 2022 Sinemada / 1s 46dk / Bilimkurgu, Macera, Aksiyon, Komedi
    Yönetmen Shawn Levy
    Senarist Jonathan Tropper, T.S. Nowlin
    Oyuncular: Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner

    Özet

    The Adam Project, kendisinin daha genç versiyonuyla tanışmak için zamanda yolculuk yapan bir adamın hikayesini konu ediyor. 13 yaşındaki halinden yardım almak için zamanda yolculuk yapan adam, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.





    7/10


    Ryan Reynolds filmlerini severim , bu film de güzeldi , devamı gelsede izlerim.
#15.03.2022 18:30 0 0 0