Çin Usulü Sebzeli Tavuk

Son güncelleme: 30.08.2007 10:25
  • MALZEMELER
    2 adet kabak
    1 adet havuç
    2-3 adet biber
    2 adet kırmızı biber
    250 gr kuşbaşı doğranmış tavuk
    soya sosu
    1 diş sarımsak
    çeşitli baharatlar.


    HAZIRLANIŞI
    Kabak, havuç ve biberleri iri iri doğradıktan sonra yağda iyice kavurun. Daha sonra sarımsağı ve tavuğu katarak biraz da onlarla kavurun. Daha sonra soya sosunu ekleyerek kapağını kapatıp, kısık ateşte 5 dakika daha pişirin. Baharatları da ekleyerek bir iki dakika daha pişirdikten sonra yemeğiniz hazır.

    AFİYET OLSUN !
#19.08.2007 15:17 0 0 0
  • tarifiniz için saol
#19.08.2007 17:14 0 0 0
  • teşekkürler,paylaşımınız için
#30.08.2007 10:25 0 0 0