@Sari Menekse adlı üyeden alıntı:
Evlilik hakindaki düsüncelerim hmmm

Evlilik cok ama cok zor bir olay.Uzun zaman birini taniyorum desende evlendikten sonra hersey cok farkli olabilir.Cevremizden farkli oldugunuda görüyoruzda .Ask bittikten sonra sevgi yerini aninda alabilmeli.Saygi cercevesinde asla cikilmamali.Zaman zaman tartismalar olur ama bu ufak tefek tartismalarin yerini büyük kavgalar almamali.
Ciftlerin her ikiside karsi tarafin sevmedigi seyleri birakmali.Yerine birbirlerinin sevdikleri seyler ile mesgul olmali.Bu durum tek tarafli uzun vadeli olmaz.Egoistlik helede vurdum duymazlik asla bir evlilige yakisan birsey degildir.
Duyarli olmak cok önemli.
Evliliklerde yapilan büyük hatalardan biri bence; ilk günlerde, ilk aylarda bazende ilk yillarda hep anki mutlulugu yasayacaklarmis gibi davranilmasi.Bazi seylerin zaman zaman tekrar edilmesine ragmen ufak bir tartismadan sonra hemen af edilmesi ve gerektigi gibi olumlu bir sonuc almadan noktalanmasi.
Kisacasi; Sözde ,Seni seviyorum demek yetmiyor yasatabilmek önemli
Orijinali Göster...