Kızarmış Çin Keseleri

Son güncelleme: 06.10.2007 07:19
  • noimage
    Malzemeler:
    1 su bardağı yoğurt
    4 yemek kaşığı süt
    4 yemek kaşığı sıvı yağ
    Yeteri kadar tuz
    1 paket kabartma tozu
    1,5 su bardağı un
    İçi için :
    1 yemek kaşığı soya sosu
    1 adet ince kıyılmış kırmızı soğan
    Garnitür : Turp ve kırmızı soğan


    HAZIRLANIŞI :
    Unu, tuzu, kabartma tozunu bir kaba eleyin. l su bardağı yoğurt, 4 yemek kaşığı süt ve 4 yemek kaşığı sıvı yağı ilave edip hamur yoğurun. Hamuru 5 dakika dinlendirin.
    Sonra l cm kalınlığında bir hamur açıp yuvarlak kalıplarla kesin. İnce doğranmış soğanı, soya sosu ile karıştırıp bu hamurların ortasına koyun. Hamurları ortasından boğun.
    Orta kızgınlıktaki yağın içerisine atın. Altın sarısı olana kadar kızartın. Sıcak veya soğuk olarak isteğe göre servise sunun.
#27.09.2007 13:40 0 0 0
  • tarif icin tesekkurler SU-PERISI
#30.09.2007 11:00 0 0 0
  • tarif icin tesekkurler aranızda bunu yapan warmı güzelmi??
#06.10.2007 07:19 0 0 0