Tarih : 21 Aralık 2009
Saat : 20:00
Yer : Cemal Reşit Rey Konser Salonu
Şehir : İstanbul Avrupa
Claude Debussy - Premiere Rhapsody
Carl Maria von Weber - Grand Duo Concertant
Ara
Robert Schumann - Romanslar Op.94
Francis Poulenc - Sonat
Maurice Ravel - Piece en forme de habanera
Fritz Kreisler - Syncopation
Piyotr İlyiç Çaykovski - Valse sentimentale
Alamiro Giampieri - Il carnevale di Venezia
- 7 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.
Buğra Uğur, 30 yılının şerefine çıkardığı "Gece Düşleri" albümünün tanıtım konserinde, sevenleriyle GHETTO sahnesinde buluşuyor.
Tarih : 10 Aralık 2009
Saat : 22:00
Yer : Ghetto
Şehir : İstanbul Avrupa
Daha önce Eurovision gibi bir çok yarışmaya besteleriyle katılan ve Ajda Pekkan, Nilüfer, Sezen Aksu ve Zerrin Özer gibi isimlerin albümlerine önemli katkılar sağlayan Buğra Uğur, müzik dünyasında geçen 30 yılının şerefine çıkardığı "Gece Düşleri" albümünün tanıtım konserinde, sevenleriyle GHETTO sahnesinde buluşuyor. Türkiye'nin yetiştirdiği önemli müzik insanlarından Buğra Uğur'u bu gecede sanatçı dostları da yanlız bırakmayacaklar. Nilüfer, Zuhal Olcay ve Asya'nın da sesleriyle eşlik edeceği ve uzun bir müzikal serüvenin anlatılacağı gecede, siz de Türk Pop müziğinin evrimine tanıklık etmek üzere GHETTO'da yerinizi alın.
Ülkemizin en başarılı Djleri ve dünyaca ünlü isimlerle 2010'un sabahın ilk ışıklarına dek sürecek en iyi ve en büyük eğlencesi sizleri bekliyor.
Tarih : 31 Aralık 2009
Saat : 21:00
Yer : Hilton Convention Center
Şehir : İstanbul Avrupa
MUHTEŞEM LINE UP
DESAPARECIDEOS 'fiesta loca' 'ibiza'
SIDEKICK 'deepfear'
CAAL SMILE 'from ibiza Amnesia'
CANAN ANDERSON
EMRAH İŞ
FUNKY `C`
MURAT UNCUOĞLU
OZAN DOĞULU
SUAT ATEŞDAĞLI
DJ TARKAN
Ülkemizin en başarılı Djleri ve dünyaca ünlü isimlerle 2010'un sabahın ilk ışıklarına dek sürecek en iyi ve en büyük eğlencesi sizleri bekliyor.
Son 2 senedir her yıl başı düzenlenen ve tüm dans müzik severlerin dört gözle beklediği bir partiye dönüşen DANCE THE NEW YEAR bu sene 2010 için muhteşem bir kadro, olağanüstü bir ambiyans ve şovlar eşliğinde Türkiye'nin önde gelen organizasyon şirketi UNilife tarafından Hilton Convention'da gerçekleşecek.
Muhteşem partinin line up'ında ise Deep Fear parçasıyla yıla damgasını vuran SIDEKICK, İbiza ve Fiesta Loca şarkılarıyla tüm dünya müzik listelerinde fırtına gibi esen DESAPARECIDOS, efsane klüb Amnesia İbiza'nın resident dj'i CAAL SMILE performans gösteren yabancı isimler arasında olacak.
Türkiye'nin en iyi isimleri SUAT ATEŞDAĞLI, OZAN DOĞULU, EMRAH İŞ, FUNK"C" ve elektronik müziğinde önemli temsilcileri MURAT UNCUOĞLU, DJ TARKAN da performans gösterecekler.
Ayrıca gecenin süprizleri arasında kemana hayat veren CANAN ANDERSON'ın elektronik kemanı ile şovu da yer alacak. Loca ve stand alternatiflerinin de yer aldığı yılbaşının en iyi partisi olacak DANCE THE NEW YEAR'de muhteşem bir eğlence geçirmeniz üzere yerinizi şimdiden almanızı öneriyoruz.. www.dancethenewyear.com
İndirimli dönem bilet fiyatlıdır. Sınırlı sayıda bilet için geçerlidir. - Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
V.I.P DETAYLARI
- Öncelikli giriş imkanıİndirimli dönem bilet fiyatlıdır. Sınırlı sayıda bilet için geçerlidir.
- Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Casiotone For The Painfully Alone: City Star Nights by Converse 16 Aralık Tarihinde Indigo'da!
Tarih : 16 Aralık
Saat : 21:00
Yer : Indigo
Şehir : İstanbul Avrupa
Casiotone For The Painfully Alone: City Star Nights by Converse
Bant Dergisi`nin Converse sponsorluğunda sunduğu City Star Nights by Converse konser serisi Aralık`ta taze müziğin farklı kollarındaki temsilcilerinden iki ismi İstanbul sahnesine taşıyor. Lo-fi elektronikleriyle melankoli bağımlılığı yaratan Casiotone For The Painfully Alone ve İsveçli davul-vokal ikilisi Wildbirds & Peacedrums, 16 Aralık akşamı Indigo sahnesini ele geçiriyor.
Casiotone For The Painfully Alone
Chicago`lu Owen Ashworth`ün tek kişilik dev grubu Casiotone For The Painfully Alone, 1997 yılından beri tadından yenmez pop şarkıları icra ediyor. Ashworth`ün müziği karşı koyulamaz gücünü, çeşitli klavyeler, davul makinaları ve diğer elektronik ekipmanlarla şekillendirdiği parçalarının üzerine oturttuğu vokallerindeki Magnetic Fields-vari ironiden alıyor. İlk kayıtlarında ağırlıklı olarak elektronik ekipmanlardan faydalanan Casiotone For The Painfully Alone, ilerleyen albümlerinde analog enstrümanlardan daha sık faydalanmaya başlayarak müziğini daha ileri bir seviyeye taşımıştı. 2009 tarihli son albümü "Vs. Children" ise Casiotone For The Painfully Alone`un güçlü melodileri ve yeni hikâyeleriyle, cazibesi yüksek bir dizi "hit" ortaya koymayı başardı. Casiotone For The Painfully Alone, 19 Aralık akşamı Indigo`da insanın kendi başında kaldığı zamanlardaki içselleştirme güdüsünü besleyen, samimi ve tatlı bir melankoliyle desteklenen müziklerden hoşlananlar için kaçırılmaması gereken bir performans sunmaya hazırlanıyor.
Wildbirds & Peacedrums
19 Aralık akşamı, Casiotone For The Painfully Alone`dan hemen önce ise, İsveç`in son zamanlarda çıkardığı en orijinal müziklerden birinin altına imzasını atmış olan Wildbirds & Peacedrums sahne alıyor. Wildbirds & Peacedrums, aynı zamanda evli bir çift olan Mariam Wallentin ve Andreas Werliin`in kurguladığı bir vokal ve ritim ikilisi. Müzikte Mariam`ın teatral vokal yeteneğiyle anlattığı hikayelere çoğunlukla eşlik eden tek şey Andreas`ın kendinden geçmiş davulları ve onların yanı sıra netice alabildiği her şeye vurarak çıkardığı sesler. Başka bir şeye ihtiyaçları olmadığı da aşikar. Kimileri onları free blues olarak tanımlıyor, kimileri ise alternatif pop... Kimileri deneyselcilikleriyle Björk`ün yaptıkları arasında sağlam bir bağ olduğuna inanmış, punk grubu olduklarını düşünenlerin sayısı ise oldukça fazla. Mütevazı bir tavırla 2007`de kaydettikleri "Heartcore" adlı ilk albümlerinin ardından geçtiğimiz yıl tamamladıkları "The Snake" ile ise onlar çoktan küçük mahallelerini terk etmiş, okyanuslar aşarak çok sayıda insanın gözünü kamaştırmayı başarmış. 19 Aralık akşamı Casiotone For The Painfully Alone`dan hemen önce, Wildbirds & Peacedrums tokmaklarıyla mekânı inletiyor olacak, sakın geç kalmayın.
18 yaş sınırı vardır. - Belirtilen saatler kapı açılış saatidir. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir
Nev, Hayranlarına unutulmayacak bir gece sunmaya hazırlanıyor... Bu Muhteşem sahne performansını kaçırmak istemiyorsanız 18 Aralık Gecesi Balans Jolly Joker'de olun!
Tarih : 18 Aralık 2009
Saat : 21:00
Yer : Balans Jolly Joker
Şehir : İstanbul Avrupa
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
Keyifli kişiliği ve güçlü sesiyle ilk çıktığı günden beri adından söz ettiren Nev, çıkardığı albümlerin yanı sıra eğlenceli sahne performanslarıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip. "Zor", "Benmişim", "Sukut-u Hayal" şarkılarıyla hafızalarda yer eden Nev, 18 Aralık Cuma gecesi Jolly Joker Balans'ta sahne alacak.
Telefon: 0212 249 07 49 - www.jollyjokerbalans.com
Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No:22 Beyoğlu İstanbul
Bilet Ücreti: 34,50 TL
Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans Jolly Joker Gişe
Monica Molina, İş Sanat Kültür Merkezi'nde müzik severlerle buluşacak...
Tarih : 12 Aralık 2009
Saat : 20:00
Yer : İş Sanat Kültür Merkezi
Şehir : İstanbul Avrupa
İndirimli biletler öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü, İş Bankası mensupları ve iştirakleri için geçerlidir.
7 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.
Dinleyenin içini ısıtan, biraz melankolik, biraz umut dolu, ama her zaman romantik bir ses...
Türkiye'de de biletleri haftalar öncesinden tükenen konserleri ve büyük satış rakamlarına ulaşan albümleriyle çok iyi tanınan Monica Molina, albümleriyle tüm dünyada aşk rüzgârları estiriyor. En güzel şarkılarını bir araya getirdiği son albümü "Autorretrato"nun kapak çekimlerini İstanbul'da gerçekleştiren güzel şarkıcı ülkesi İspanya'da bir platin plak makinesi adeta. Dinlemiş olanların bir kez daha duymak isteyeceği, dinlememiş olanların ise kaçırmaması gereken bir ses. Molina'nın sıcak sesi Aralık ayında İş Sanat izleyicilerini ısıtacak.
Repertuarında yer alan eski ve yeni müzikleri ile Yansımalar 15 Aralık'ta CRR sahnesinde dinleyenleri ile buluşuyor.
Tarih : 15 Aralık 2009
Saat : 20:00
Yer : Cemal Reşit Rey Konser Salonu
Şehir : İstanbul Avrupa
Yansımalar, repertuarında yer alan eski ve yeni müzikleri ile 15 Aralık'ta CRR sahnesinde dinleyenleri ile buluşuyor.
Temelde akustik bir tınıya sahip olan Yansımalar, 90lı yılların başından bu yana geleneksel müziğimizden yola çıkarak günümüze uzanan ve geniş bir yelpazeye açılan sade ve dingin bir müzik anlayışını yorumluyor.
Aziz Şenol Filiz ve Birol Yaylanin temelini oluşturduğu Yansımalar, konserlerinde Ney, Gitar, Tanbur, Kontrabas, Çello ve Vurmalı çalgılardan oluşan topluluklarıyla sahne alırken yaptıkları proje konserlerde bu oluşuma pek çok değerli müzisyen katılmaktadır. Ağırlıklı olarak Birol Yaylanın bestelerini seslendiren Yansımalar, ayrıca müzik anlayışlarına uygun geleneksel ve anonim temalara da konser ve çalışmalarında yer vermektedir.
Yansımalar
A. Şenol Filiz (ney)
Birol Yayla (Gitar- Tanbur)
Murat Usanmaz (Gitar)
Pınar Bayraktar (Viyolonsel)
Erdal Akyol (Kontrabas)
Ediz Hafızoğlu (Vurmalı Çalgılar)
Konuk Sanatçı: Taner Sayacıoğlu (Kanun)
7 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.
Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org
Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul
Bilet Ücreti: 1. Kategori: 15,00 TL - 2. Kategori: 13,00 TL
Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR Gişe
Müslüm Gürses, 'Aşk Tesadüfleri Sever' ve 'Sandık' albümlerinden şarkılarını seslendireceği özel bir konser projesi için GHETTO'da!
Tarih : 5 Aralık 2009
Saat : 22:30
Yer : Ghetto
Şehir : İstanbul Avrupa
Popüler müziğin en çok takip edilen isimlerinden Müslüm Gürses; alaturka şarkıları kendine has vokal performansı ile yorumlayacağı ve son yıllarda yayınlanan 'Aşk Tesadüfleri Sever' ve 'Sandık' albümlerinden şarkılarını seslendireceği özel bir konser projesi için GHETTO'da.
Meyhane geleneğinin modern bir atmosferde yeniden yaşatılacağı gecede; samimi ve doğal melodiler eğlence hasretini giderecek ve herkes bu meyhanede kendinden bir parça bulacak. Türkiye'nin en kült müzik adamlarından Müslüm Gürses GHETTO'ya özel gerçekleştireceği "Meyhane" konseptiyle 5 Aralık Cumartesi gecesi çok farklı bir performansa imza atacak.
Sanatseverler bu konserde dünya müziğinin farklı türlerinden unutulmaz şarkılarla buluşacak. Napolitenler, aryalar, tango ve Latin parçalar
Tarih : 20 Aralık 2009
Saat : 20:30
Yer : Ortaköy Kültür Merkezi
Şehir : İstanbul Avrupa
Sanatseverler bu konserde dünya müziğinin farklı türlerinden unutulmaz şarkılarla buluşacak. Napolitenler, aryalar, tango ve Latin parçalar
Telefon: 0212 260 09 25
Adres: Beşiktaş Belediyesi Ortaköy Kültür Merkezi Dereboyu Cad. Princess Otel yanı Ortaköy
Bilet Ücreti: 20,00 TL - İndirimli 15,00 TL
Nereden Alırım: Mybilet satış noktaları, www.mybilet.com ve Kültür Merkezi Gişesi
2006 Eylül'ünde "Saygıyla Pink Floyd Çalmak" amacıyla bir araya gelen grup, zaman içerisinde kadrosunu genişleterek bugünkü halini aldı.
Tarih : 26 Aralık 2009
Saat : 21:30
Yer : Babylon
Şehir : İstanbul Avrupa
2006 Eylül'ünde "Saygıyla Pink Floyd Çalmak" amacıyla bir araya gelen grup, zaman içerisinde kadrosunu genişleterek bugünkü halini aldı. Yaklaşık üç yıldır İstanbul'da çeşitli mekanlarda Pink Floyd ve rock müzik sevenlerin karşısına çıkan "7PF2P", bu konserlerde Pink Floyd'un 30 yılı aşkın müzik geçmişindeki farklı dönemlerden şarkılara yer veriyor. 7PF2P elemanları, Pink Floyd'a duydukları saygıyı, grubun müziklerini orijinal seslerine yakın şekilde çalmaya gayret ederek gösteriyor.
Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit İstanbul
Bilet Ücreti: Ayakta: 28,00 TL
Nereden Alırım: www.biletix.com, Babylon Gişesi
İstanbul Klarnet Korosu'nun CKM'de gerçekleştirecekleri düzenli etkinliklerin dördüncüsünde yılbaşı sürprizlerinin yanısıra Göteborg Senfoni Orkestrası solo obua sanatçısı Pelin Çotal solist olarak yer alacak. Koroyu Burak Tüzün yönetiyor.
Tarih : 29 Aralık 2009
Saat : 20:30
Yer : Caddebostan Kültürmerkezi
Şehir : İstanbul Anadolu
stanbul Klarnet Korosu'nun CKM'de gerçekleştirecekleri düzenli etkinliklerin dördüncüsünde yılbaşı sürprizlerinin yanısıra Göteborg Senfoni Orkestrası solo obua sanatçısı Pelin Çotal solist olarak yer alacak. Koroyu Burak Tüzün yönetiyor.
Telefon: 0216 467 25 68
Adres: Haldun Taner Sok. No:11 Caddebostan
Bilet Ücreti: 1. Kategori: 50,00 TL 2. Kategori: 30,00 TL 3. Kategori Tam: 20,00 TL, Öğr.: 10,00 TL
Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Tiyatro Gişesi
Ülkemizde yıllardır beklenen o konseri hala verememiş olan Radiohead'in, Dünya genelinde takdir görmüş en iyi tribute grubu Green Plastic Radiohead fanları ile coşkulu bir buluşmaya hazırlanıyor!
Tarih : 12 Aralık 2009
Saat : 22:00
Yer : Life Roof
Şehir : İstanbul Avrupa
Ülkemizde yıllardır beklenen o konseri hala verememiş olan Radiohead'in, Dünya genelinde takdir görmüş en iyi tribute grubu Green Plastic (www.myspace.com/greenplasticband) , Radiohead fanları ile coşkulu bir buluşmaya hazırlanıyor! Street Spirit, Creep, Idioteque, Karma Police, 2 + 2 = 5, Jigsaw Falling Into Place, Paranoid Android'e uzanan şarkı seçimleriyle bizlere eşsiz bir gece yaşatacak grup, sahnede yaklaşık 120 dk kalıyor.
Sinetif.com ve Radiohead Türkiye Fan Club'ın tanıtım sponsorluğunu üstlendiği gecenin organizasyonu bugüne kadar en iyi tribute gruplarını ülkemize getirmiş olan Neu Promotions tarafından gerçekleştiriliyor. Radiohead Tribute Band Türkiye Turnesi, 9-12 Aralık 2009 tarihleri arasında Istanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir`i kapsayacak.
Konserlerin öncesinde ısınmak için Dj Pozan ve DJ Neu! setin başında Brit-Pop'dan Post-Punk'a, Indie'den Dance Rock'a uzanan şarkı seçimleriyle bizlerle olacak.
- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Konser Başlangıç 23:30
- Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Adres: İstiklal cad. İmam Adnan Sk. No:10/5 Beyoğlu İstanbul
Bilet Ücreti: 23,00 TL
Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Life Roof
Zeki Müren'in o dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek olan sanatçı Hüseyin Likos, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sizlerle!
Tarih : 6 Aralık 2009
Saat : 20:30
Yer : Caddebostan Kültür Merkezi
Şehir : İstanbul Anadolu
Zeki Müren Şarkıları - Solist Tenor Hüseyin Lİkos Düzenlemeler ve Orkestra Şefi: Serdar Yalçın
Program Zeki Müren'in ünlü besteleri arasından seçilmiş Zeki Müren'in en severek söylediği şarkılardan oluşmakta. Zeki Müren'in şarkıları farklı bir tarzla, İş Sanat Müzik danışmanı ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi orkestra şeflerinden Serdar Yalçın tarafından Türk ve batı sazlarından oluşan 9 kişilik bir orkestra için çoksesli düzenlendi. Makamsal özellikleri ve tatları bozulmadan yeniden ele alınan bu şarkılar herkesin dinleyebileceği liedlere dönüştü. Zeki Müren`in güzel diksiyonunu değerlendirebilecek sayılı yorumculardan, operada bile söylediğinin anlaşılır olmasıyla bilinen ünlü Tenor Hüseyin Likos'un performansı ile beğeninize sunulmakta.
Kapıların açılış saati 20:15 dir.
Tarih : 19 Aralık 2009
Saat : 23:00
Şehir : İstanbul Avrupa
Cristina Ortiz
12 Mayıs 2010
Piyano
'Piyano`nun Büyük Hanımefendisi'
Brezilyalılığının kültürel geleneği çerçevesinde tutkulu ataklığı ve bu özelliklerini sarmalayan duygusallığı, Cristina Ortiz`in müzik üretiminin odak noktasını oluşturuyor. Bundan iki yıl önce İstanbul Resitalleri`nde ilk kez sahneye çıkan Cristina Ortiz, 2010 resitalinde Chopin yılı nedeniyle sadece Chopin`in eserlerine yer verecek ve 2010 Ocak ayında ünlü bestecinin ülkesi Polonya`da vereceği resital programını İstanbul`da tekrarlayacak.
25 yılı aşan konser piyanistliği ve albüm kayıtları, Cristina Ortiz`i dünyanın dört bir yanındaki müzikseverlere kopartılamaz bağlar ile bağladı. Ortiz müziğe adadığı yaşamı boyunca sadece konser ve albüm kayıtları ile yetinmeyerek enerjisini oda müziğinin yaygınlaşmasına ve eğitime ayırdı. Beethoven`dan Bernstein`e uzanan çok zengin repertuarının yanısıra daha az bilinen kompozitörlerin eserlerine de dikkat çekmeyi başaran Ortiz`in bu alanda yapmış olduğu Clara Schumann ve Alma Brasileira albümleri özellikle övgüye değer.
Cristina Ortiz dünyanın en ünlü şefleri Vladimir Ashkenazy, Neeme Järvi, Mariss Jansons, David Zinman, en saygıdeğer orkestraları Berlin Philharmonic, Cleveland, Chicago Symphony, Vienna Philharmonic, Czech Philharmonic, Philharmonia, Amsterdam's Concertgebouw ve Philadelphia orkestraları ile çalışmalarını sürdürüyor.
Bugüne kadar 34 albüm kaydetmiş bulunan Cristina Ortiz`in, Brezilya`lı 20. yüzyıl kompozitörlerinin eserlerini seslendirdiği `Le Monde `un Seçimi` ve '5 Diapasons' etiketleri alan son albümü 'Alma Brasileira' adını taşıyor.
- 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. sokmak yasaktır.
- Etkinlik ayaktadır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kapı Açılış: 23:00
Halk müziğinden de beslenen bu enteresan musiki cemiyetinin son performansı, 11 Aralık Cuma gecesi GHETTO sahnesinde gerçekleşecek, sevenlerine önemle duyururuz.
Tarih : 11 Aralık 2009
Saat : 21:00
Yer : Gehetto
Şehir : İstanbul Avrupa
Bu sene 15. yılını kutlayan Replikas; sentezci, yeniliğe açık, çok sesli müziğiyle son dönem Türk Rock müziğinin en dikkat çekici isimleri arasında. İlk albümü Köledoyuran'dan bu yana Dadaruhi, Avaz ve film müziklerinden oluşan FM isimli albümlerini yayınlayan grup; Türkiye'de verdiği sayısız festival ve konserde dinleyicilerle derin bir etkileşim kurmayı başararak; hüznü, varoluşsal arayışları neşeyle buluşturabiliyor ve unutulmaz bir konser deneyimi vaad ediyor. Avant-rock olarak tanımladıkları müzikleri ve ilginç performansları dilden dile dolaşan Replikas; Serdar Akar'ın "Maruf", Kutluğ Ataman'ın "İki Genç Kız" ve Fatih Akın'ın "İstanbul Hatırası" isimli filmlerinde müzikleriyle yer aldı. Halk müziğinden de beslenen bu enteresan musiki cemiyetinin son performansı, 11 Aralık Cuma gecesi GHETTO sahnesinde gerçekleşecek, sevenlerine önemle duyururuz.
Yunan geleneksel müziğinin en başarılı isimlerinden biri olan Paleo Rembetiko 14-15 Aralık tarihlerinde Babylon'da!
Tarih : 14-15 Aralık 2009
Saat : 20:30
Yer : Babylon
Şehir : İstanbul Avrupa
Yunan geleneksel müziğinin en başarılı isimlerinden biri olan Paleo Rembetiko bu sezon Babylon'da! Yunan müziğinin sevilen enstrümanlarından biri olan buzuki üzerine uzmanlaşmış olan ekibin Sakız adasından önceki ilk durağı Babylon Alaçatı olmuştu. İzmir'de büyük ilgi uyandıran performanslarının ardından Paleo Rembetiko, en güzel Yunan şarkılarıyla Babylon sahnesinde müzikseverleri bekliyor.
Rezervasyon için: 0212 292 73 68
Masa fiyatına dahil olan menü:
Kavun
Beyaz Peynir
Patlıcan Salata
Çerkes Tavuğu
Yoğurtlu Manca
Komşunun Pilakisi
Deniz Mahsüllü Bohça
Levrek Izgara ve Roka Salatası
İncir Tatlısı
2 kadeh yerli içki
Geçen sezon birincisini sunulan ve kültürel ve estetik bilgisi yok olmakta olan İstanbul'u ve müziğini hatırlatmayı hedefleyen bir akşam olacak!
Tarih : 15 Aralık 2009
Saat : 20:00
Yer : İş Sanat Kültür Merkezi
Şehir : İstanbul Avrupa
Geçen sezon birincisini sunduğumuz, kültürel ve estetik bilgisi yok olmakta olan İstanbul'u ve müziğini hatırlatmayı hedefleyen bu programın ikincisiyle karşınızdayız.
Başarılı albümleri, berrak sesi ve güzel yorumuyla Şevval Sam'ın Türk Musikisi'nin usta bestecilerinin seçkin eserlerinden oluşan repertuarına, İstanbul'un başka mekân ve sokaklarında kaydedilmiş görüntülerin yanı sıra yıllardır televizyonlar ve radyolarda belgesel-müzik programları yapan, müzik kültürü hakkında yazdığı yazılarla bu alana büyük katkıda bulunan İncilâ Bertuğ'un anlatacağı öykü ve anılar eşlik edecek.
İndirimli biletler öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü, İş Bankası mensupları ve iştirakleri için geçerlidir.
7 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.
Telefon: 0212 316 10 83
Adres: İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleleri 34330 Levent
Bilet Ücreti: Tam: 28,00 TL, Öğrenci: 23,00 TL
Nereden Alırım: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Gişe