ShaMRocK

ShaMRocK

Üye
27.03.2005
Acemi Er
62
Hakkında

  • merhaba ,

    msn hata kodlarından anlayan arkadasımız vardır die düşündüm. normalde kullandıgım msn adresi info[@]limitsiz.gen.tr olmasına rağmen 3 gündür sorun yaşıyorum.

    ilk olarak arkadasımın evinde iken msn i acamamaya başladım bağlantısı düşük die düşündüm (wireless ile bağlanıyoruz 11mpbs ile bağlanıyor) eve döndüğümde acabildim.

    ancak dün gece evdede acamadım. sürekli 80048823 Hata Kodu nu verip Parolanız yanlış diyor fakat sıfırladım parolayı yine aynı yine aynı. ki şifrem doğru zaten.

    modeme reset attım kaldırdım yeniden kurdum tüm sürümlerini denedim. ancak bir sonuc vermedi.

    internette araştırdım ancak soruna çözüm bulan yok. regediti allak bullak ettim yapılması önerilen şeyler yüzünden ancak yinede çalışmadı.

    hotmail.com , live.com , msn.com gibi uzantıları acabiliyorum ancak diğerini açamıyorum domains.live.com ada giriş yapamıyorum.

    bilgisi olan varsa bu sorunu nasıl çözeceğimi yazarsa sevinirim.
#28.07.2008 06:37 0 0 0
#17.05.2007 00:59 0 0 0
#19.07.2006 20:25 0 0 0
#15.05.2006 18:40 0 0 0
#03.05.2005 17:52 0 0 0
#01.05.2005 12:26 0 0 0
  • eğer xp olan bilgisayarın diskleri NTFS olarak formatlanmışsa 98 den dosyarı göremessin, sadece xp nin "paylaşılan belgelerim" deki dosyalarını görebilirsin veya xp olan bilgisayarı fat32 olarak formatlaman gerekir.
#29.04.2005 16:38 0 0 0
#25.04.2005 00:46 0 0 0
#25.04.2005 00:11 0 0 0
  • basta soylemem gereken sona kaldi ozur dilerim baslik harika tebrikler bu ulkeyi seviyorum diyenlerin dusunmesini saglar umarim M.A.Ersoyun dizeleri.
#22.04.2005 17:07 0 0 0
  • selamlar
    yillardir bazi zihniyetler tarafindan ortaya cikarilan konulardan biride malesef bos ortusu amac toplumu gereksiz konularla meskul etmek geride kalmasini saglamak ne yaziktirki her seferinde oltaya takilan yemi kapiyoruz.gereksiz konulari tartismaktan millet olarak vaz gecemiyoruz nedense biz bunlarla ugrasiken elin oglu aya cikmis yuzlerce yenilik yapmis ilerledikce ilerlemis kimin umrunda bikmadik hala bas ortusunu tartismaktan bikmadik hala gerici ilerici kavgalari yapmaktan cokmu zor haklara saygi duymak cokmu zor renkleri gorup mutlu olmak neden herkes ayni dusunmek zorunda senin dusunce yapin farkli benimki farkli saygili olmak cokmu zor bir bas ortulunun universtede okumasinin resmi bir dairede calismasinin sakincasi ne siyasete alet ediliyor kelimesi sadece bir bahane kimsenin alet ettigi falan yok birakalim artik bu sunni gundemleri yapmacik konulari.
#22.04.2005 17:06 0 0 0
  • slm arkadaslar
    annenin kizina verdigi nasihatler elbette ornek alinmasi hayata uygulanmasi gereken uygulandiginda aile huzurunu saglayacak ogutler ama gunumuzde bunlari yasamak yasatmak malesef cok zor gunumuzde yasanan bir cok sey gibi malesef evlilik muesseseside yipratilmis yozlastirilmis durumda.su unutulmamaliki hic bir sey tek tarafli yasanmaz,karsinizdakinden bir seyler bekliyorsaniz sizde fedakarlik edip ona birseyler verebilmelisiniz paylasim huzuru geterir,tek tarafin odumler vermesi belki bir sure mutluluk saglar ama sonuc muhakkakki husran olacaktir cunki hep verip karsilini alamamak insani mutsuz eder.bunu yasayanda malesef genelde kadinlar erkegi mutlu etmek herseyiyle kendini kocasina adamak kadinin gorevi tamam guzel ama erkegin yapmasi gereken ne kadin kendinden odumler verip yuvasina huzur saglamaya calisirken erkek gorevlerini yerine getiriryormu acaba?emanet aldigi esine ne kadar deger veriyor yoksa o benim nasilsa mantigiyla hareket edip kendi hayatinimi yasiyor genelde toplumumuzun icindeki evlilikler bundan ibaret ne yaziktirki.neden savas vermesi gereken sadece kadin?neden hayata karsi savasi birlikte verilmiyor?kadinin sizi kazanmak icin cabalar sarfetmesini bekliyorsunuz neden kacan siz kovalamasi gerekekn kadin?
    dusunulmesi cevaplanmasi gereken soru su aslinda siz boyle bir ese ne kadar layiksiniz?ben suna inanaiyorum herkes layik oldugunu bulur iyi bir aile yasamiysa hedeflenen mutlu bir evlilikse herkes kendi payina duseni yapmali kendini hayalindeki ese hazirlamali bu kadin icinde erkek icinde boyle olmali ne zamanki hak ettiginize vicdanen rahat bir sekilde emin olursunuz esinizdende beklemek hakinizdir o zaman.
#22.04.2005 16:38 0 0 0
  • arkadaşlar antivirus server nedir,nasıl kurulur, avantajları nedir kullanışlımıdır, bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim
#21.04.2005 23:47 0 0 0
  • Konu: benim pc
    bilgisayarın kendi kendine açılması elektirik şebekesinden olabilir ama gece 12 den sonra oluyorsa elektirik sorunu olmayabilir, zamanlanmış görevleri ve bios ayarlarını kontrol et, açılışa ayarlanmış olabilir. yine olmassa bir ustaya gösterisen iyi olur görmeden bu kadar tavsiyede bulunabilirim.
#20.04.2005 00:24 0 0 0