ZulkarNeyn

ZulkarNeyn

Üye
04.10.2006
Er
286
Hakkında

  • Bob Dylan - One More Cup Of Coffee
    Teoman - Aşk Kırıntısı
    Vega - Alışamadım Yokluğuna
    Avril Lavigne - Forgotten


    he birde Pink Floyd un The Saucerfull... u dinlerken kendimi bulmaktan ziyade kaybederim.
#10.10.2006 14:43 0 0 0
  • Iyyy. yinmez bu yaf. güzelim meyveler yumurta kokusunda kaybolurlar.
#07.10.2006 04:02 0 0 0
  • Sağlık müdürlüğünde çalışyorum ve bugün bu meseleyle ilgili konuşuyorduk Bulaşıcı Hastalıklar Şb Md ile. Genelde doktorlar grip aşısına sıcak bakmıyorlar. Ama bu sene kuş gribi salgını bekleniyormuş ve özellikle küçük çocuklara şiddetle tavsiye etti kendisi. Hatta Müdürlük olarak grip aşısı kampanyası için çalışmalara başlamışlar. Biz yine de beklemeyip eczaneden aldık. 16 ytl tuttu. 2 doz vuruluyor. Kullanmadan önce mutlaka muayeneden geçmek gerekiyormuş haberiniz olsun. Rczaneler bunu söylemiyorlar :)
#06.10.2006 23:30 0 0 0
  • Konu: Dabbe Korku
    Eksikleri olsa da kaliteli bir filmdi. Filmde Dabbe nin ne olduğu çok iyi anlatılmadığı için yukarıda da örneklerini gördüğüm sinemadan anlamadığı aşikar güruh komik bulmuş. Aslında bu onları komik duruma düşürmüş. Şimdi kıyaslayalım.

    Halka 1 : Tam olarak ne olduğu ve nasıl bir güçlere sahip olduğu bilinmeyen küçük bir kız çocuğu. Bir ucube yani. Nerede yaşadığı kim olduğu filmin sonuna kadar anlaşılmıyor. Yaptıklarının sebebi olarak gösterilen şeyle alakalı en az 20 tane film sayabilirim. Eğer korku unsuru iyi kullanılmasaydı sıradan bir film olurdu. Doyurucu bir senaryo değil.

    Halka 2: Kesinlikle ilk filmin devamı olamıyan ve Japon sinemasının tüm kalitesizliğini üzerinde taşıyor. Hiç konuşmayan sürekli boşluğa bakıp birşeyler düşünen insanların aklından geçenleri okuyabilmemizi isteyen yönetmenler sadece sıkıntı veriyorlar bana.

    Okul : Yönetmenin eskiden izlediği bir filmden (fakülte) aklında kalanlarla çekilen ve komikliğinde diğer arkadaşlarla hemfikir olduğum bir yapım.

    Büyü : Keza Okul ile aşağı yukarı aynı kalitede gidiyor ve sonunda filmin bitirilmesi için biraz bocalanmış.

    Dabbe : Üstte de belirttiğim gibi Dabbe herkes tarafından biliniyor diye düşünülmüş. Dolayısıyla ne olduğu ve dindeki konumu açık bir şekilde belirtilmemiş. Korku unsurunu kullanırken Halka yı biraz örnek almışlar ve bu konuda emsaline göre iyiler. Film çok geniş bir alanda geçmediği için arka plan renklerinin birbirine yakın olması normal. Aksi abes olurdu zaten. Muhtemelen filmin göreceği ilgiye göre devamı çekilme düşüncesi olduğundan finalinde filmi bitirmemişler.
#06.10.2006 09:07 0 0 0
  • Yedi Numara
    Kurşun Yarası (eski)
    Yedi Tepe İstanbul (eski)
    Ayrılsak ta Beraberiz (Trt bölümleri sadece)
    Kaygısızlar (eski)
    Çalıkuşu (eski)

    Son zamanlarda çıkanların hiçbirini beğenmiyorum ve gün geçtikçe daha da kötüye gidiyorlar.
#06.10.2006 08:31 0 0 0
  • Yıllar önce bir gazetede okumuştum. İngiliz bir doktordan naklederek anlatılıyor.

    Küçük Ashley trafik kazası geçirmiştir. Kan kaybı var ve hatırladığım kadarıyla az bulunan gruplardan biri. Etrafta yapılan küçük bir araştırma sonucu bulunamıyor tabi. Zaman daralıyor. Bir tek küçük kızın abisi olan ve ondan sadece birkaç yaş büyük Daniel in uyumlu kanı.

    Annesi ve doktor Daniel e durumu anlatıyor. Eğer kan alınmasına izin verirse küçük kardeşinin kurtulacağını söylüyorlar. Daniel doktora "Eğer ben kan verirsem kızkardeşim ölmiyecek değil mi" diye sorar buğulu gözleriyle. Tasdikler bir tarzda cevap alır ve kabul eder.

    Hemen kızkardeşinin yatağının yanındaki yatağa yatırırlar. Uzun uzun ve ağlamaklı bir şekilde seyreder kardeşini. Annesine bakar sonra yine uzun uzun. Ve doktora döner.
    - Doktor amca, kanımı aldıktan hemen sonra mı öleceğim ? diye sorar.

    Herkes bu soruyla irkilmiştir. Küçük Daniel kanının hepsinin alınacağını sanmış ve buna rağmen kızkardeşinin yaşaması için kendi hayatından vazgeçmiştir.
#05.10.2006 22:50 0 0 0
  • Konu: Kontakt lens
    Yıllardır lens kullanan biri olarak birkaç söz söyleyim :)
    - Solüsyonlarınız muhakkak doktorun tavsiye ettiği olmalı. Eczaneler bu konuda kesinlikle bilgi sahibi değiller. Ellerindeki ürünü pazarlama içgüdüsüyle sizi kandırma telaşındalar.
    - Sıradan gelebilir ama mutlaka lenslerinizi takarken elleriniz yeni yıkanmış olmalı. Bakın sadece temiz demiyorum. Zamanla cildinizde tuz vs birikiyor ve gözün kanlanmasına sebep oluyor.
    - Lenslerinizi çıkardıktan sonra gözünüz ne kadar tatlı tatlı kaşınırsa kaşınsın ovalamamaya gayret gösterin. Böylece gözünüz bir sonraki güne hazırlanabilsin.
    - Lens kablarınızı temiz tutmaya özen gösterin. Benim en eksik olduğum ve en çok zararını gördüğüm yön bu.
    - Lens takmakta zorlanan arkadaşlar. Gece ne olursa olsun hatta ertesi gün takamama endişeniz bile olsa lenslerinizi gözünüzde bırakmayın. Ben bu konuda ihmalimden dolayı neredeyse gözümü kaybetme aşamasına gelmiştim.
    - Eczanelerde satılan protein temizleyici tabletlerden mümkün olduğu sürece uzak durun. Çok gerekliyse yeni lens almayı düşünün. Bu çok daha sağlıklı olacaktır.
#05.10.2006 00:21 0 0 0
  • Şu var ki babam yıllardır mide problemi yaşıyordu. Hiç hastaneye gitmeyen adam artık gitme kararı aldı ve muayene oldu. Verilen ilaçlar tabi çare olmadı onun için. Bir arkadaşının tavsiyesiyle kullandığı bu ot sayesinde son 2 senedir mide rahatsızlığından bahsetmiyor. Belki bir hafta ya kullandı ya kullanmadı.
#05.10.2006 00:08 0 0 0
  • Güzel bir söz vardır. Daha doğrusu düstur. "Birşeyi tamamen elde edemiyorsan bütün bütün bırakma" diye. İnsanları yaptığı şey kendilerini bir nebze olsun Allah a yaklaştırıyorsa onları o işten alıkoymak akıllı bir müslümanın yapacağı şey değildir.
#05.10.2006 00:00 0 0 0
#04.10.2006 23:55 0 0 0
  • Konu: slm lütfen
    Buyur kardeş. Aşağıdaki linkte hem pdf kitaplar hem de videolu anlatımlar mevcut.


    Link Silinmiştir... REKLAM YAYINLAMAK YASAKTIR...

    Edit By_ufuk
#04.10.2006 23:52 0 0 0
#04.10.2006 22:51 0 0 0
  • Gördüğüm en dokunaklı çocuk resimlerinden biriydi. Babası olsam şu halini gördüğüm an kesmekten vazgeçerdim saçlarını.
#04.10.2006 20:34 0 0 0
  • Konu: Şirin şey
    Kızlar işte. :) Bebekte olsalar bakımlı oluyorlar. Zannedersem pedikürle erken tanışacak.
#04.10.2006 20:31 0 0 0
  • Bence artık sadece tepkisiz bir bakış. Umutsuzluğa alışmış, küçük yüzünde yorgunluk ifadesi. Sıradaki tehlikeye histerik.
#04.10.2006 20:28 0 0 0
  • 3. evrendeyim. Şimdilik 470. sıradayım. 1. evreni sevmedim ben. Başka evrenlerde de güzel hesaplar verildi ama 3.evren benim için en güzeli. Hala orda devam...
#04.10.2006 19:28 0 0 0
#04.10.2006 19:09 0 0 0