Acı İşkembe

Son güncelleme: 05.04.2009 16:31
  • Malzemeler

    işkembe,
    3adet soğan,
    5diş sarımsak,
    1kaşık biber salçası,
    sıvıyağ

    yapilisi

    işkembeyi kareler halinde doğrayın ve haşlayın. Soğan ve sarımsağı yağda kavurun salçasını katın. Haşladığınız işkembeyi de süzüp soğana ilave edin. 1bardak su katın ve pişmeye bırakın. Soğuk olarak servis edilir.
#22.01.2008 10:47 0 0 0
  • eline saglık güzel olur .
#22.01.2008 17:27 0 0 0
  • tesekkurler Nergis
#23.01.2008 10:20 0 0 0
  • paylşım için thanks
#07.07.2008 14:18 0 0 0
  • Emeklerine sağlık teşekkürler
#07.07.2008 14:29 0 0 0
  • hersey tamamda sarımsak olmazsa olurmu?
    ?
#05.04.2009 16:31 0 0 0