Baklalı Enginar Çorbası

Son güncelleme: 18.05.2008 20:22
  • Malzeme :
    3 enginar
    1 su b. bakla
    1 tutam dereotu
    1 soğan
    2 çorba k. pirinç
    sıvıyağ
    tuz, karabiber
    etsuyu

    Hazırlanışı :
    Tencereye küp kesilmiş enginarı alın ve yağda kavurun. Soğanı ekleyin. Üzerine 2 çorba k.pirinci ilave edin. Üzerine 1 su b.etsuyu ve biraz sıcak su ekleyin. Daha sonra tencereye 1 su bardağı baklayı ekleyin. Enginarları püre haline getirin.
    Daha sonra üzerin eince kesilmiş dereotu ilave ederek enginar çorbasını servis edin.
#18.05.2008 16:52 0 0 0
  • Tesekkürler iyilik melegi.
#18.05.2008 20:22 0 0 0