Mantarlı Kuzu Külbastı Tarifi

Son güncelleme: 08.06.2009 08:24
  • kül bastı tarifi

    Malzemeler :

    1 paket kayın mantarı
    300 gr kuzu eti
    3 diş sarımsak
    3 domates
    3 yeşil biber
    2 kırmızı biber
    Fesleğen
    Taze kekik

    Sıvıyağ

    Tuz karabiber

    Hazırlanışı :

    1 paket kayın mantarını tavaya alın ve mantarları soteleyinBaşka bir tavaya sıvıyağı alın ve 300grkuzu etini tavada pişirinEtlerin üzerine taze kekik ile en son soteleyip ocaktan alın3 adet domatesi halka halka kesinBiberleri ve kırmızı biberleri iri olarak kesin ve tavada soteleyin
    Servis tabağına sotelenmiş olan kayın mantarını alınçÜzerine kuzu etlerini ilave edinÜzerine sotelenmiş olan domateskırmızı biber ve yeşil biberleri ilave edip servis edin
#08.06.2009 08:24 0 0 0