kül bastı tarifi

Malzemeler :

1 paket kayın mantarı
300 gr kuzu eti
3 diş sarımsak
3 domates
3 yeşil biber
2 kırmızı biber
Fesleğen
Taze kekik

Sıvıyağ

Tuz karabiber

Hazırlanışı :

1 paket kayın mantarını tavaya alın ve mantarları soteleyinBaşka bir tavaya sıvıyağı alın ve 300grkuzu etini tavada pişirinEtlerin üzerine taze kekik ile en son soteleyip ocaktan alın3 adet domatesi halka halka kesinBiberleri ve kırmızı biberleri iri olarak kesin ve tavada soteleyin
Servis tabağına sotelenmiş olan kayın mantarını alınçÜzerine kuzu etlerini ilave edinÜzerine sotelenmiş olan domateskırmızı biber ve yeşil biberleri ilave edip servis edin

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1192
favori
like
share